IMA TEK 18 GODINA, A VEĆ JE ZANOSNA MAČKA! Providna haljina pokazala ATRIBUTE, nećete moći da skinete POGLED sa nje
Nina, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

BOMBA

IMA TEK 18 GODINA, A VEĆ JE ZANOSNA MAČKA! Providna haljina pokazala ATRIBUTE, nećete moći da skinete POGLED sa nje

Zasijala na svoj dan!

Objavljeno:

Popularna i lepa Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, često je u fokusu interesovanja baš zbog svojih provokativnih fotografija i zanosnog izgleda.

Juče je bio poseban dan i jedan od najznačajnijih trenutaka u svačijem životu – punoletstvo. Nina je sinoć zasijala, a mnogi kažu da je izgledala baš kao neka diva iz Holivuda.

Sestra Luna i mama Anabela takođe su sinoć zasijale.

3 dame
3 damefoto: Nemanja Nikolić

Svoje rođendansko izdanje odlučila je da upotpuni sočivima u boji, a izabrala je i savršenu šminku za ovu priliku. Jednostavna šminka i holivudski talasi su činili da ova mlada dama izgleda skupo i elegantno, a haljina je tek posebna priča.

Nina je izabrala provokativnu haljinu
Nina je izabrala provokativnu haljinufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako je često na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje jer su dosta provokativne, ovog puta svi su se složili da naprosto blista.

Nina ne bi bila Nina da nije izabrala haljinu koja pomalo provocira. Providan materijal ukrašen šljokicama u ljubičastoj i lila boji mamila je pažnju prisutnih, a punoletna Nina je pokazala i zanosnu liniju kao i jake atribute.

Iako je često na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje jer su dosta provokativne, ovog puta svi su se složili da naprosto blista.
Iako je često na meti kritika zbog fotografija koje objavljuje jer su dosta provokativne, ovog puta svi su se složili da naprosto blista.foto: Antonio Ahel/ATA Images

Korset je pokazao njen struk, kao i bujne grudi. Izabrala je i jednostavne sandale u srebrnoj boji, koje su se odlično uklopile uz efektnu haljinu.

Holivudski glam
Holivudski glamfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Nina nije krenula stopama roditelja i ne bavi se javnim poslom, ali rado obaveštava pratioce o svom životnom stilu. Međutim, ona je sinoć otkrila da bi volela da se bavi pevanjem, ali da nikada ne bi ušla u rijaliti kao što je to uradila njena porodica.

Slavljenica je blistala
Slavljenica je blistalafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pogledajte OVDE kako je izgledala njena familija na proslavi.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.