SEKU VOLIMO DOK JE NE UPOZNAMO, A KADA JE UPOZNAMO VOLIMO JE BESKRAJNO
Foto: kurir

divno

SEKU VOLIMO DOK JE NE UPOZNAMO, A KADA JE UPOZNAMO VOLIMO JE BESKRAJNO

U novoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" Seka i Raša ugostiće porodicu Jovanović iz Beograda.

Objavljeno:

Snajka Daniela je rođena u Kninu, ali već neko vreme živi u Beogradu. Po zanimanju je dizajner tekstila i odeće i specijalista inženjer tehnologije vezano za odeću specijalne namene. U slobodno vreme voli da pleše tango, crta, slika i peva. Voli da kuva, ali ne kuva često.

Ljubitelj je mediteranske kuhinje, a omiljeno jelo su joj ligne na žaru. Majka Vesna se bavi alternativnom medicinom. Svaki slobodan trenutak provodi u prirodi i družeći se. Svira gitaru, peva i igra folklor. Obožava da kuva i najviše voli da priprema domaća jela, naročito sarmu koju sprema na vrlo specifičan način. Marko se bavi slikarstvom i grafičkim dizajnom. Voli muziku, svira akustičnu gitaru i peva. Radio je dugo u jednom restoranu kao pomoćni kuvar i ima iskustva u kuvanju. Voli istočnjačku kuhinju, a najviše voli da jede falafel.

Majke i snajke
foto: kurir

Majka Vesna i snajka Daniela napravile su sjajnu atmosferu u kuhinji "Majke i snajke", bilo je mnogo pesme, šale, plesa i zabave. Seka je posebno oduševila porodicu Jovanović, a vidno srećni što su je upoznali došli su do zaključka da Seku svi vole dok je ne upoznaju, a kada je upoznaju vole je beskrajno. Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.