UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA: Veliko slavlje za MESEC DANA, OVO SU NOVI DETALJI
Foto: Instagram/marija_ramadanovski

ČESTITAMO

UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA: Veliko slavlje za MESEC DANA, OVO SU NOVI DETALJI

Svadba će biti održana u jednom ekskluzivnom restoranu

Objavljeno:

Ćerka pokojnog pevača, Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, udaje se 20. maja za svog verenika Stefana Davidovića.

Njih dvoje su već neko vreme zajedno, a Stefan je zaprosio Mariju, tačno u ponoć, 2023. godine. Par je sada rešio da svoju ljubav podigne na viši nivo i krunišu vezu brakom.

Svečana svadbena ceremonija će biti održana u jednom ekskluzivnom restoranu na Zrenjaninskom putu, piše Kurir, a među zvanicama biće brojne kolege i prijatelji obe porodice.

Njih dvoje su već neko vreme zajedno
Njih dvoje su već neko vreme zajednofoto: RTV Pink printscreen

- Sve je spremno za venčanje. Obe porodice su srećne jer će se Marija i Stefan zavetovati na večnu ljubav i poštovanje. Mnogo se vole, preslatki su zajedno i biće to jedno lepo, bajkovito venčanje. Njen dečko je iz fine, domaćinske i ugledne porodice - kazao je izvor za pomenuti medij, a lepe vesti je potvrdila i buduća mlada.

- Šta bih rekla, znate da ja ne pričam mnogo o svom privatnom životu, ali eto, to su lepe vesti - udajem se za čoveka svog života. Žao mi je što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam srećna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajedno. Pripreme za venčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme "Koči", koju ću promovisati ovih dana, a pevaću je i na svom venčanju - rekla je Marija.

Među zvanicama biće brojne kolege i prijatelji obe porodice.
Među zvanicama biće brojne kolege i prijatelji obe porodice.foto: Instagram/marija_ramadanovski

Inače, Marijin budući suprug nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. S druge strane, Džejeva ćerka je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao, radila je i u pozorištu, a talenat za pevanje je nasledila od oca, pa je odlučila da se oproma i u muzičkim vodama.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.