PRVA OBJAVA DANIJELE DIMITROVSKE NAKON ŠTO JE OGNJEN POTVRDIO VEZU SA KOLEGINICOM: Evo sa kim provodi vreme
Danijela Dimitrovska, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

uživaju

PRVA OBJAVA DANIJELE DIMITROVSKE NAKON ŠTO JE OGNJEN POTVRDIO VEZU SA KOLEGINICOM: Evo sa kim provodi vreme

"U pauzi između škole i treninga, stiskanje i ljubakanje ceo dan" - napisala je Danijela

Objavljeno: 21:35h

Voditelj Ognjen Amidžić navodno je potvrdio vezu sa koleginicom Minom Naumović, atraktivnom brinetom koja se u emisiji „AmiG Show“ pojavljuje u okviru segmenta „Pazi, Mina“.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za Republiku..

Ognjen se prošle godine razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina. A nakon vesti da je ponovo u vezi, svi su čekali da se ona oglasi. Naime, Danijela je na svom Instagramu objavila fotografije iz svog novog stana u koji se posle razvoda preselila sinom.

Objava Danijele Dimitrovske
Objava Danijele Dimitrovskefoto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Ona je prvo objavil fotografiju sa naslednikom Matijom, na kojoj ga ljubi u liftu, a potom je pokazala i kako uživa u njegovom društvu u njihovom domu.

- U pauzi između škole i treninga, stiskanje i ljubakanje ceo dan - napisala je na Instagramu.

Podsetimo, Danijela i Ognjen stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina, a ona je jednom prilikom istakla da je razvod "smrt" bez umiranja. Takođe, otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

Manekenka pokazala kako uživa sa sinom
Manekenka pokazala kako uživa sa sinomfoto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

- Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim, to nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće - rekla je Danijela za "Blic", a onda otkrila da joj je sestra velika podrška, ali da su njih dve jako različite.

- Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom. Kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj, ali je i ona meni velika podrška. Mi smo dosta različite - rekla je manekenka.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.