ESPRESO TVITER: Ismevali su je, ali im je Stanija tako BRUTALNO odgovorila da im neće pasti na pamet da više tvituju o njoj!
Foto: Filip Plavčić

poznati čitaju tvitove o sebi

ESPRESO TVITER: Ismevali su je, ali im je Stanija tako BRUTALNO odgovorila da im neće pasti na pamet da više tvituju o njoj!

Staniju su nazivali svakakvim pogrdnim imenima, ali izgleda da im je njena pesma "Glavni akteri" najveći trn u oku
Objavljeno:

Stanija je Tviter nalog otvorila 2009. godine i, kako sama kaže, bila je među uticajnim tviterašima, pa je verovatno tada navukla na sebe sav gnev koji oni i dan danas gaje prema njoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zato je rešila da se jednom za svagda objasni sa zlobnicima koji je nazivaju "silikonskom grdosijom", dođe u naš studio i saspe im u lice sve što misli.

Staniju su ismevali, nazivali je svakakvim pogrdnim imenima, ali izgleda da im je njena pesma "Glavni akteri" najveći trn u oku.

Optužili su je za psovke i vulgarnosti koje se pominju, aludirajući na deo gde starleta i, hteli to oni ili ne - pevačica, kaže "Pucaj pi.ko", a ona im je oštro odgovorila:

foto: Filip Plavčić

- Moja pesma je provokativna kao i ja, a eksplicitni deo je nešto što i sve svetske zvezde rade, kome se ne sviđa ne sviđa - rekla je Stanija.

Prozivali su je i da "iskače iz frižidera", ali ni to naravno, po njoj, nema veze sa životom.

- Što se tiče medija maksimalno sam se smirila i povukla, a i zauzeta sam - odbrusila je ona.

foto: Filip Plavčić

Ipak, tviteraši je nisu samo pljuvali, već su joj dali i ljubavni savet da se uda za Trampa i vrati Kosovo, što se njoj baš dopalo.

- Ne mora Tramp da me oženi, ali može da me angažuje u diplomatiji - zaključila je starleta i oprostila sve ružne tvitove jer su uglavnom nepismeni.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Ako dosad niste, sad ćete shvatiti zašto je Milica Todorović CARICA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.