DARA BUBAMARA SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA ZEMLJU: Ovaj put ju je MNOGO KOŠTAO, evo ko je sa njom KRENUO
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ima se, može se

DARA BUBAMARA SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA ZEMLJU: Ovaj put ju je MNOGO KOŠTAO, evo ko je sa njom KRENUO

Pevačica voli da uživa na egzotičnim destinacijama.

Objavljeno:

Dara Bubamara voli da putuje, te je sada odlučila da počasti svoje saradnike i zajedno sa njima ode na egzotičnu destinaciju, u Brazil. Navodno je pevačica za njih troje dala 25.000 evra.

- Dara je uvek bila džek prema ljudima sa kojima radi. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Sada je odlučila da ih obraduje putovanjem u Rio. Iako su njeni saradnici u početku mislili da ih Dara vodi kako bi tamo snimili spot, ona im je rekla da joj ne pada na pamet da radi, već da idu da se odmaraju - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da se Dara odlučila za najskuplji hotel.

- Samo na smeštaj je dala 19.000 evra. Odseli su u najluksuznijem hotelu, koji ima teretanu, bazene, saune, terene za golf, košarku, tenis... Za doručak, ručak i večeru se služe vrhunski specijaliteti od mesa, ribe i morskih plodova. Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu.

- Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana - kaže Dara.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.