SRPSKA PEVAČICA PLIVA U MILIONIMA: A kada se skine MUŠKARCI ne znaju GDE PRE da GLEDAJU
Branka Sovrlić, Foto: Printscreen Instagram/branka_sovrlic

hot

SRPSKA PEVAČICA PLIVA U MILIONIMA: A kada se skine MUŠKARCI ne znaju GDE PRE da GLEDAJU

Branka ne koristi Fotošop, samo menja plaže i bikinije!

Objavljeno: 08:38h

Pevačica Branka Sovrlić uživa u lagodnom životu, a kada objavi fotografiju s plaže raspameti sve korisnike društvenih mrežam.

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih domaćih pevačica, a jednom prilikom je priznala da joj muž kupuje skupocene poklone kada želi da je oraspoloži, pa ju je tako prošle godine častio ni manje ni više nego najnovijim automobilom marke "mercedes".

Pevačica koja je ove godine napunila 66 godina uživa u putovanjima, a fotografijama s luksuznih destinacija "obara s nogu".

Branka Sovrlić
Branka Sovrlićfoto: Printscreen Instagram/branka_sovrlic

Ništa drugačije nije bilo ni kada je nedavno boravila u Dubaiju, a najnovijom fotografijom koju je podelila na svom Instagram nalogu raspametila je sve.

Palme, luksuzan hotel, stene i na njima Branka koja nasmejana pozira u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao sve njene obline na kojima joj zavide mnogo mlađe koleginice.

Brankini pratioci su oduševljeni njenim izgledom, te su se pohvalni komentari samo nizali jedan za drugim.

Pevačica je jednom prilikom otkrila šta sve poseduje i priznala da ne koristi Fotošop, a i što bi kad i bez njega izgleda odlično - "Nema potrebe za tim, zadovoljna sam svojim izgledom.

Ne želim da na fotografijama izgledam kao da imam dvadeset godina, kada sam na javnoj sceni već 37. Uostalom, zdravlje je najvažnije.

Duša je ono što licu daje lepotu", poručila je ona.Poznato je i da poseduje nekoliko luksuznih nekretnina, ali i vilu u Ilidži u kojoj stanuje i koja je pod zaštitom države.

Bonus video:

01:16

MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.