RECEPT ZA PROLEĆNU PITU POZNATE VODITELJKE ĆE VAS ODUŠEVITI! Ne propustite zabavu danas u 17.10 na Kurir TV
Pusti brigu, Foto: Kurir

Pusti brigu

RECEPT ZA PROLEĆNU PITU POZNATE VODITELJKE ĆE VAS ODUŠEVITI! Ne propustite zabavu danas u 17.10 na Kurir TV

Sjajna atmosfera, odlični gosti, mnogo zabave, zanimljivih tema i vrhunski recepti očekuju vas i ovog nedeljnog popodneva u emisiji "Pusti brigu" od 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

U novoj uzbudljivoj epizodi emisije "Pusti brigu" glumica i voditeljka Suzana Petričević ugostiće voditeljku Danijelu Pantić, glumca Ljubomira Bulajića, igumana manastira Tumane Dimitrija Plećevića, reditelja Boška Milosavljevića i muzički sastav Frajle.

I ovog puta pokrenute su razne teme koje će ovo nedeljno popodne učiniti nezaboravnim. Sa voditeljkom Danijelom Pantić razgovarali smo o Mozaiku, uzbudljivom porodičnom kvizu koji ona vodi na Kurir televiziji. Glumac Ljubomir Bulajić otkrio nam je da je godinama u skladnoj vezi s ćerkom pokojnog glumca Nenada Nenadovića, a bilo je reči i o novim ulogama koja priprema. Arhimandrit Dimitrije Plećević, iguman manastira Tumane, objasnio nam je koji su običaji važni za predstojeći Uskrs, kako se treba ponašati u poslednjoj nedelji posta, ali i šta je važno ispoštovati svakodnevno. Reditelj Boško Milosavljević, govorio je o dokumentarnom filmu o Svetom Jakovu koji je režirao.

1 / 7 Foto: Kurir TV

Zabava je bila zagarantovana uz Frajle, koje su pevale uživo u studiju. donele sjajnu atmosferu, smeh i zabavu. Prisetile su se i susreta sa Oliverom Dragojevićem, govorile o njihovom početku i o mnogim drugim temama iz karijere.

Pored sjajnog Dejana Šutanovca, ovog puta smo dobili i recept za prolećnu pitu od Danijele Pantić koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Muzički ugođaj nije falio, a čudesne Frajle oduševile su sve u studiju svojom izvedbom. Sastav Kruševac geto, kao i Jasmina Stijović nasmejali su sve do suza, a kakave su se to zabavne igrice igrale ovog puta i pred kakvim izazovima su se našli ovonedeljni gosti emisije "Pusti brigu" - saznajte danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

00:57

Pusti brigu 09.04.2023.

Bonus video:

00:59

Pusti Brigu 02.04.2023.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.