SANJA MARINKOVIĆ ISPROZIVALA STANIJU: Starleta PREBLEDELA kada je čula pitanje, ovako se OPRAVDALA
Stanija Dobrojević, Foto: Damir Dervišagić

ovo niko OČEKIVAO

SANJA MARINKOVIĆ ISPROZIVALA STANIJU: Starleta PREBLEDELA kada je čula pitanje, ovako se OPRAVDALA

Tema razgovora bio je uticaj rijaliti zvezda na društvo, a starleta je rekla da je već 10 godina u tom svetu, ali da nije imala za cilj da bude uzor mladima.

Objavljeno:

Stanija Dobrojević poznata je po svom oštrom jeziku. Voditeljka Sanja Marinković jednom prilikom je u emisiji spomenula njene nage fotografije, te je starleta odmah pokušala da se opravda i priznala da je kroz svoju karijeru pravila kardinalne greške.

Naime, tema razgovora bio je uticaj rijaliti zvezda na društvo, a starleta je rekla da je već 10 godina u tom svetu, ali da nije imala za cilj da bude uzor mladima.

- Ja sam kao mlada devojka želela da se oprobam i snađem u takvim životnim okolnostima i desilo se da sam tako napravila karijeru, ime i brend od sebe, a na taj način ostvarila i zaradu. Nesvesno sam počela da imam uticaj na javnost. Onda kad malo bolje razmislim o tome, na momente se uplašim sve te odgovornosti - rekla je ona.

Stanija Dobrojević, Stanija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanija ne krije da i sama misli da je dosta grešila, ali da je sada dovoljno iskusna da može da apeluje na sve mlade devojke.

- Od prvog dana sam propagirala da je obrazovanje najbitnije. Oduvek sam ih savetovala da završe fakultet, da svaka žena mora da ima svoj dinar i nezavisnost. Porodične vrednosti su najbitnije - istakla je ona, a kada ju je Sanja pitala da shodno sa tim objasni svoje nage i provokativne fotografije, Stanija je odgovorila:

Sanja Marinković
foto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

- Ja sam se jako svesno i inteligentno poigrala sa onima koji se bore za određene vrednosti pod velom licemerja i lažnog morala. Slikala sam svoju zadnjicu i slikaću je i dalje. Meni ona donosi novac i prodaje priču. Ja ne želim da budem savršena, želim samo da budem slobodna - rekla je Stanija

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Esperso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.