GLUMILA JE TOMINU SUPRUGU, A SAD SE UDAJE ZA KOLEGU: OVAJ POZNATI GLUMAC je verenik Sanje Marković
Sanja Marković, Foto: Youtube printscreen/Film TOM

lepo

GLUMILA JE TOMINU SUPRUGU, A SAD SE UDAJE ZA KOLEGU: OVAJ POZNATI GLUMAC je verenik Sanje Marković

Jedna divna ljubavna priča!

Objavljeno:

Talentovana glumica Sanja Marković dospela je u centar pažnje javnosti nakon što je maestralno odigrala ulogu Goce, poslednje supruge čuvenog muzičara Tome Zdravkovića.

Mesecima nakon premijere filma Sanja je dobijala ogroman broj komentara, ali čini se da joj je ova uloga zapravo donela mnogo toga.

U filmu lepa Sanja glumi Gocu, poslednju suprugu Tome Zdravkovića, koja je uz njega bila sve do njegove smrti. Ova uloga mladoj Sanji je bila veliki izazov i svi se slažu da je lik Goce maestralno predstavila.

Od ove uloge, Sanja ne prestaje da radi, novi izazovi, nove uloge se nižu, a glumica s nestrpljenjem isčekuje i one koje tek dolaze. Reklo bi se da joj je Goca donela veliku uspeh u poslovnom životu, a velika podrška tokom celog projekta joj je bio njen dugogodišnji izabranik, glumac Danilo Lončarević.

Oboje su glumu diplomirali u klasi profesora Srđana Karanovića, pa se slobodno može reći da su savim kompatibilan par.

Danilo i Sanja su u srećnoj vezi već osam godina, a upoznali su se, kako su domaći mediji pisali, još na fakultetu. Od tada jedno drugom su velika podrška, a pre izvesnog vremena mediji su pisali i da su njih dvoje svoju vezu ozvaničili vereničkim zavetima.

- U maju smo otišli na kratak odmor u Ulcinj. Nisam ni sanjala da treba da se doteram. On je prethodno na plaži zakopao prsten, i dok smo ćaskali polako je razgrtao pesak, dok se nije pojavila kutijica. Кasnije mi je priznao da ga je kupio nekoliko meseci ranije, ali je čekao pravi trenutak da me zaprosi. Mislim da je prsten čuvao u kutiji od gitare, koju nikada ne otvaram. Samo prebrišem prašinu kad spremam stan - otkrila je Sanja za "Hello".

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.