NARKOMAN MU JE UBIO SESTRU: Odao se POROCIMA posle jezive tragedije, DETALJI iz života na TACNI
Džej Ramadanovski, Foto: RTV Pink printscreen

tuga

NARKOMAN MU JE UBIO SESTRU: Odao se POROCIMA posle jezive tragedije, DETALJI iz života na TACNI

Nakon tragedije pevač se odao porocima!

Objavljeno:

Film o legendardnom pevaču Džeju Ramadanovskom uveliko se snima, a kako se šuška, neki od kadrova biće posvećeni rođenoj sestri pevača koja je tragično nastradala.

Ta tragedija je bila najteži udarac za Džeja, pa je o tome nerado govorio za javnost. Samo je jednom otvorio dušu i priznao koliko ga goli taj gubitak.

- Počeo sam da pijem kada je moj sestrić, udario kamenom moju sestru po glavi i ubio je. Mislio je da ima puno love, a našao je samo siću. Sin moje najstarije sestre je ubio svoju rođenu tetku, moju srednju sestru. Interpol je tražio, našli su je 2005. godine. On je bio narkoman, još je na izdržavanju kazne. Bilo je to pre petnaestak godina. To je bilo strašno, najcrnji događaj u mom životu. Nisam mogao da shvatim. Moji roditelji su već bili mrtvi, pa nisu taj užas dočekali... Od muke, bola i tugee, ja sam počeo mnogo da pijem. Tražio sam utehu, spas i zaborav u alkoholu. Ne mogu o tome ni da pričam... - rekao je pevač tada i dodao:

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovskifoto: Dragan Kadić

- Bio sam slomljen, a trebalo je posle toga raditi. Kako pevati posle takve tragedije? To što sam ja preživeo, ne daj Bože nikome! Tada sam počeo i da se kockam.

Podsetimo, Džejove ćerke, bivša žena Nada, kao i partnerkaq Andrijana nisu dale saglasnost za snimanje filma, pa navodno planiraju da angažuju advokate kako bi se snimanje stopiralo dok one ne daju svoj amin za svaki kadar, piše Svet.

Tragedija iz života Džeja Ramadanovskog
Tragedija iz života Džeja Ramadanovskogfoto: FOTO: PRINTSCEEN/YOUTUBE/DECA SREĆE

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.