ISPLIVALI DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA BODE NINKOVIĆA: Ćerku mu svi DOBRO ZNATE, predstavljala je NAŠU ZEMLJU
Boda Ninković, Foto: Dragana Udovičić

porodica

ISPLIVALI DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA BODE NINKOVIĆA: Ćerku mu svi DOBRO ZNATE, predstavljala je NAŠU ZEMLJU

Glumacu je porodičan život veoma bitan.

Objavljeno:

Jedan od naših najboljih glumaca Boda Ninković iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru.

Publika obožava da ga gleda u televizijskim serijama, na filmskom platnu, pozorišnim predstavam, a kada je reč o njegovom privatnom životu poznati su neki detalji.

Boda je u dugogodišnjem braku, a o svojoj supruzi je jednom prilikom ovako govorio:

'Počelo je neobavezno, a sledećeg februara biće 40 godina kako smo zajedno, a u braku 34.'
"Počelo je neobavezno, a sledećeg februara biće 40 godina kako smo zajedno, a u braku 34."foto: Printscreen / Youtube/N1

"Suprugu sam sreo u pozorištu. Slavica je radila neku predstavu u amaterskom pozorištu i ljubav na prvi pogled je odredila našu bračnu budućnost. Spremala je nešto s mojim drugarom Jovanom Tišmom i tu mi je zapala za oko. Joca je napisao i knjigu o meni "Boda - slušaj, sine, ove velike reči", pa tu možete još svašta da pročitate o tome. Počelo je neobavezno, a sledećeg februara biće 40 godina kako smo zajedno, a u braku 34. Ona je pravnica, radi u Ministarstvu privrede, baš tu pored vaše redakcije, u komšiluku vam je. Meni ona tokom svih ovih godina nije postavila pitanje: "Dobro, Bodo, gde si dosad?!" Razumela je da sam ostajao prekovremeno zbog svog posla. Volim da sednem s kolegama. A i iživeo sam se pre braka, baš. Kod kuće mi je sada najprijatnije. Moraju ljudi da shvate da u braku nema šefa, već zajednice."

Glumac je u braku sa svojom suprugom dobio sve ćerke, koje su danas veome uspešne u poslovima kojima se bave.

Boda Ninković ističe da mu je porodica veoma bitna
Boda Ninković ističe da mu je porodica veoma bitnafoto: Aleksandra Čolić

"Imamo dve ćerke. Nađa je nekadašnja reprezentativka Srbije u odbojci i igra u Rumuniji, čak je i kapiten tima. Starija Anja se bavi pozorišnom produkcijom i radili smo zajedno seriju "Radio Mileva". Doživeo sam to da mi ćerka bude šef. Dođem na snimanje, a ona mi kaže: "Danas, tata, radiš to, to i to." Ona je opasna kao asistent reditelja. Meni je drago da voli svoj posao, pa čak ume i da preteruje. Vidim da je svi meni hvale. Ne znam što meni?! Treba njoj to da kažu.

Ćerka Bode Ninkovića
Ćerka Bode Ninkovićafoto: Print Screen Youtube/FIVB Volleyball

Čudno je kad dođem na set, gledam Anju, odrasla, ozbiljna osoba, a kao da su juče stigle u naš život, i ona i Nađa. A Anja sad stroga. Asistenta reditelja moraš da slušaš. Dođe i kaže, ajde, moraš da radiš to i to. Kao mala, ona je slušala mene, sad moram ja nju. Doživeo sam da mi ćerka bude šef, što ume da bude i čudno, zar ne?

'Imamo dve ćerke. Nađa je nekadašnja reprezentativka Srbije u odbojci i igra u Rumuniji, čak je i kapiten tima. Starija Anja se bavi pozorišnom produkcijom i radili smo zajedno.'
"Imamo dve ćerke. Nađa je nekadašnja reprezentativka Srbije u odbojci i igra u Rumuniji, čak je i kapiten tima. Starija Anja se bavi pozorišnom produkcijom i radili smo zajedno." foto: Aleksandra Čolić

A pamtim, naravno, obe su se rodile noću. Anja se rodila u četiri ujutro, a Nađa je stigla pola sata kasnije. Bila je panika oko njenog dolaska na svet. Kao da je rešila da se sve brzo završi. Jedva smo supruga i ja stigli do porodilišta. Umalo da budem i babica. Lekar me je pitao da ostanem na porođaju, ja nisam stigao ni da se okrenem, a ona je posle deset minuta zaplakala.

Stalno to ističem, porodica mi je na prvom mestu. Da bi čovek imao neku svoju stabilnost mora da bude izuzetno dobro organizovan u kući i onda može na pravi način da se posveti svom poslu. Lepa su i sva priznanja i uloge, ali dve ćerke su moje najveće nagrade. Možda bih drugačije pričao da sam imao i sina, ali ništa ne bih menjao. Obe su sada ekonomski nezavisne, žive svoje živote i uživamo kada dođu kod nas", rekao je Ninković za "Kurir".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.