"NIJE MI OSTALO JOŠ MNOGO!" TANJA BOŠKOVIĆ DIGLA JAVNOST NA NOGE, sve će biti BOŽIJA VOLJA?
Tanja Bošković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŠTA SE DESILO?

"NIJE MI OSTALO JOŠ MNOGO!" TANJA BOŠKOVIĆ DIGLA JAVNOST NA NOGE, sve će biti BOŽIJA VOLJA?

Sve je to Božija volja, poručila je.

Objavljeno:

Glumica Tanja Bošković dotakla se početka karijere te otkrila koliko je novim generacijama lakše, ali pak i teže u nekim situacijama.

Tanja je napre istakla da izbegava da brine u vezi bilo čega jer smatra da je sve Božija volja.

- Što bude bilo više ovakvih sadržaja, bićemo bliži Gospodu. Ja ne mislim, u Boga verujem, nema razloga da mislim, što znači da se u Boga uzdam. Objašnjiva su sva čuda, od Gospoda dolaze, prema tome sve je objašnjivo ako verujete u Boga.

Tanjina ćerka Lana krenula je njenim stopama
Tanjina ćerka Lana krenula je njenim stopamafoto: Nemanja Pančić

Glumica je dala svoj sud i o tome kakav je položaj glumaca danas u Srbiji.

- Ni to ne znam. Ja sam davno u penziji u dobrom sam položaju i dalje posle 50 godina bavljenja ovim poslom, stojim uspravno, zdrava i relativno normalna. Nemam više vremena da se pojavljujem na televiziji, u serijama i na filmu. Nije mi ostalo tako mnogo vremena, koliko vi imate. Biram onaj način života koji će mi doneti mir, radost i mora čovek da misli o poslednjem. Znate, ako se nisam obrukala mnogo za ovih 50 godina, a što bih sad.

Tanjina ćerka Lana krenula je njenim stopama, međutim, Tanja kaže da nije majka koja deli savete.

Veruje u Boga
Veruje u Bogafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Spadam u mame koje ne daju savete. Ja sam majka koja samo volim, koja je tu. Lana od mene traži savete uglavnom oko poslova koje obavljaju domaćice, a i tu štedim. Mora se svojim iskustvom doći do važnih stvari za život. Nisam sklona savetima - rekla je glumica za "Blic" i progovorila o prednostima i manama današnjeg doba.

Glumica je dala svoj sud i o tome kakav je položaj glumaca danas u Srbiji.
Glumica je dala svoj sud i o tome kakav je položaj glumaca danas u Srbiji.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Moja generacija je bila zaštićena ljubavlju naših kolega, profesora, ljudi su o nama brinuli, nisu nas tako lako trošili. Njima je teže nego što je bilo nama. Zato što su prepušteni lošem ukusu onih koji kreiraju kulturu. U manjini su oni koji rade ono za šta ih kulturna zajednica plaća. Moja generacija nije imala tehnološku podršku. Volela bih da smo mi imali te fantastične podove koje su imali ta druga pozorišta, svetla, neverovatne mikrofone nevidljive, koji čine da svaki najfiniji ton pređe u publiku. Mi to nismo imali, imali smo crknute mačke, pacove po scenama, ali smo radili sa velikom ljubavlju. Žao mi je što nismo bili bogatiji u pozorišnom smislu, što nismo mogli više da putujemo po svetu i da se družimo. Današnji mladi imaju tu mogućnosti - rekla je Tanja Bošković za "Blic".

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.