POZNATA VODITELJKA ŠOKIRALA SVET: Dobila dete u 69. godini, a sad OTKRILA ISTINU, to je njena UNUKA?
Foto: Printscreen/ Instagram/ana_obregon_oficial

ovo su svi detalji

POZNATA VODITELJKA ŠOKIRALA SVET: Dobila dete u 69. godini, a sad OTKRILA ISTINU, to je njena UNUKA?

Postupak je pokrenut odmah nakon njegove smrti

Objavljeno:

Ana Obregon, španska voditeljka koja je svojevremeno bila u vezi i sa hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom, po drugi put za kratko vreme uspela je da šokira javnost.

Vest o kojoj su svi pisali pre samo nekoliko dana jeste da je ona u 69. godini dobila dete, a kako je sada priznala, devojčica koju je nazvala po sebi, nije zapravo njena ćerka, već unuka!

Naime, voditeljka je pre dve godine izgubila sina, koji je preminuo u 27. godini nakon duge borbe sa kancerom. Kako je Ana ispričala, njegove tri želje pre smrti bile su da osnuje fondaciju za borbu protiv raka, da završi knjigu koju je pisao i da osnuje porodicu.

Dete je začeto uz pomoć polnih ćelija njenog pokojnog sina, koje su čuvane u kriokomori.

- Ovo je bila jedna od poslednjih želja mog sina Aleksa, koji je silno želeo da ima dete. Sada kada sam mu je ispunila, i sama mogu da nastavim da živim - rekla je Ana.

Kako je objasnila, postupak je pokrenut odmah nakon Aleksove smrti, no surogat majka je imala problem sa začećem. Postupak je, na kraju, bio uspešan i na svet je došla Ana Sandra.

- Sada kada grlim Anu, osećam se kao da ponovo grlim svog sina. Ne želim se opravdavati za ovo što sam uradila, ali to mogu shvatiti samo oni koji su sahranili svoje dete - izjavila je Ana, te dodala da nije isključeno da će postupak ponoviti još koji put, jer je njen sin želeo da ima više dece:

- Kad Ana poraste, reći ću joj da je njen otac bio pravi heroj i da može biti jako ponosna na njega - istakla je Ana.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.