BORBA SA RAKOM U MLADIM GODINAMA: Ćerka muzičke LEGENDE i pevačica je tada NESTALA iz javnog života
Jelena Jevremović, Foto: Instagram printscreen/jevremoviceva

karijera

BORBA SA RAKOM U MLADIM GODINAMA: Ćerka muzičke LEGENDE i pevačica je tada NESTALA iz javnog života

Pre više od 10 godina ćerka našeg poznatog pevača Mikija Jevremovića stavila je tačku na muzičku karijeru

Objavljeno:

Legendarni muzičar Miki Jevremović izgradio je karijeru o kojoj sanjaju mnogi mladi pevači. Na brojnim nastupima pratila ga je i ćerka, Jelena Jevremović i svi su mislili da će krenuti očevim stopama.

Jelena je još kao dete pokazala neosporan talenat za muziku. Godinama se takmičila na festivalima, a 2002. godine je snimila i svoj prvi album.

Snimila je i duet sa poznatim ocem Mikijem Jevremovićem, "Ljubav je greh", koji je postao hit koji se i danas sluša.

Jelena Jevremović bavila se ranije pevanjem
Jelena Jevremović bavila se ranije pevanjemfoto: Filip Plavčić

Ipak, na posletku, Jelena odlučuje da se povuče sa javne scene. Njen život su obeležile brojne borbe, a domaći mediji su pisali i o bolesti koja joj je promenila način života.

- Ovo nije poruka samosažaljenja, niti patetike. Ovo je iskrena molba i apel na sve devojke i žene, naročito na one koje se osećaju zdravo i u skladu sa tim žive, bezbrižno, kao što sam ja. Molim vas, ne zapostavljajte vaše grudi! Nismo ni svesne koliko je opaka i podmukla bolest tumor dojke. Tiho dođe, tiho se širi, i u jednom danu nas obriše kao gumicom - ispričala je Jelena svojevremeno, pa je dodala:

- Nismo rođene naučene, nije dovoljno da ‘pipamo‘ grudi i laički tvrdimo kako je tu sve u redu. Nismo stručne, ne znamo, zato moramo ići redovno na ultra zvuk dojki (na 6 meseci), kao i na mamografiju (od 40. godine na svakih 18 meseci). Rokovi za redovne preglede su se smanjili, jer obolelih, naročito mladih žena, je sve više - rekla je Jelena tada.

Odluka da napusti muzičku karijeru iznenadila je mnoge. Ipak, ona je, kao i mnogo puta do tada, bila iskrena i govorila je otvoreno o razlozima povlačenja sa javne scene.

Tada je ispričala da je veoma teško podnela to što joj se roditelji razilaze posle 30 godina braka, naglo je izgubila deset kilograma i završila u bolnici usled komplikacija sa crevima.

Tada je sudbina umešala prste, pa je igrom slučaja i potpuno neplanirano završila u Parizu, gde je upoznala sadašnjeg supruga. Ubrzo su dobili dvoje dece i otpočeli zajednički život u Beogradu.

Nakon udaje počela je da se bavi manikirom i svoj život posvetila je tom poslu i i porodici.

Bonus video:

03:45

PRIČA O RIVALITETU MIKISTA I ĐOKISTA Jelena Jevremović za Kurir: Moj otac nije završio fakultet zbog legendarnog Đorđa Marjanovića

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.