EVO KAKO SU POVEZANE DALILA I ĆERKA NAJMOĆNIJEG BIZNISMENA U EVROPI: Reč je o VELIKOM NOVCU, sve se SAZNALO?
Dalila Dragojević, Foto: Nemanja Nikolić

da li je moguće?

EVO KAKO SU POVEZANE DALILA I ĆERKA NAJMOĆNIJEG BIZNISMENA U EVROPI: Reč je o VELIKOM NOVCU, sve se SAZNALO?

Priča se da za 4 dana ona zaradi oko 4.500 evra, pa je i jasno zašto je nedavno svoj mali, kućni studio opremila novom tehnologijom, kako bi sve podigla na viši nivo

Objavljeno:

Starleta Dalila Dragojević vredno radi na svojoj karijeri. Rijaliti život je ostavila po strani, a sada najveća primanja ima od društvene mreže Tiktok, gde svakodnevno igra mečeve uživo, a zbog nje je nedavno reagovala i policija.

Priča se da za 4 dana ona zaradi oko 4.500 evra, pa je i jasno zašto je nedavno svoj mali, kućni studio opremila novom tehnologijom, kako bi sve podigla na viši nivo.

Jednom prilikom ona je zaradila još veću sumu, koja je plasirala na prvo mesto po zaradama tog dana, da bi se kasnije povela priča o tome ko je osoba koja je poslala toliki novac.

Dalila se uživo zahvalila izvesnoj Dariji koja je uplatila novac, a onda je neko od fanova u komentarima pitao:

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/tiktok/daliladragojevic

- Ko je Darija? - napisao je pratilac, na šta je neko drugi napisao da je to navodno ćerka vlasnika firme jednog popularnog brenda automobila.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Fokus tv / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.