POVREDA U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Snajka upala u paniku, pa se posekla!
Majke i snajke, Foto: Kurir

kurir tv

POVREDA U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Snajka upala u paniku, pa se posekla!

Snajka upala u paniku, pa se posekla!

Objavljeno:

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas u 18 časova na Kurir televiziji. U današnjoj, epizodi za vas će kuvati porodica Ilić iz Beograda, koju čine majka Biljana, snajka Marija i sin Željko.

Majka Biljana je penzionerka. Iako je po struci arhitekta, nikada se nije time bavila već je dugi niz godina obavljala razne administrativne poslove. Bavi se veoma neobičnim i zaboravljenim zanatom - pravi šešire. Pored toga, obožava ples i ima plesnu grupu.

Zna da kuva sve, a omiljeno jelo joj je sarma. Snajka Marija se bavi čuvanjem dece. Voli da kuva, naročito da mesi pite koje su joj i najdraže jelo. Željko radi kao vozač. U slobodno vreme rešava enigmatiku, piše pesme i ide na planinarenje. Često provodi vreme u kuhinji, ali priznajte da nije baš talentovan. Najviše preferira pastu bolonjeze i njoke.

Majke i snajke
Majke i snajkefoto: Kurir

Sjajna zabava uz zanimljive takmičare i danas je zagarantovana. Kako su se majka Biljana i snajka Marija snašle u pripremi specijaliteta, kakva je povreda nastala kada je takmičarka upala u paniku, kao i koji to šešir najbolje pristaje Seki Aleksić - saznajte danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.