POZNATE GLUMICE O PRVOM PIJANSTVU PRED KAMERAMA KURIR TELEVIZIJE! Ne propustite "Pusti brigu" danas u 17.10
Foto: kurir

hit

POZNATE GLUMICE O PRVOM PIJANSTVU PRED KAMERAMA KURIR TELEVIZIJE! Ne propustite "Pusti brigu" danas u 17.10

Pred nama je još jedno zabavno nedeljno popodne, a u novoj epizodi emisije "Pusti brigu" danas u 17.10 časova na Kurir televiziji Suzana Petričević ugostiće glumice Mašu Dakić, Milenu Predić i Ninu Graohovac, kao i grupu Kalem i pevača Đorđa Denjića.

Objavljeno:

Ovog puta očekuju vas prave tople priče o ženskom prijateljstvu, podršci i solidarnosti. Dve kume, Milena i Maša, odrasle su zajedno u Pančevu, a pred kamerama Kurir televizije prvi put su govorile o tim danima i prisetile se svog prvog zajedničkog pijanstva i pesme "Osam tamburaša", koja je od te noći postala i njihova himna. Bend im je i zasvirao tu pesmu na šta se Milena rasplakala.

Pusti brigu
foto: kurir

U razgovoru sa glumicom i voditeljkom emisije "Pusti brigu" Suzanom Petričević, Maša je otkrila kako i zašto se preselila u Ameriku, kao i kako je bilo snimati seriju "Lako je Raletu" sa Andrijom, Ljiljom Blagojević i Brstinom. Tom prilikom otkrila je i mnoge detalje sa snimanja, kao i to da je za glavnu ulogu preporučila Aleksandra Tomić, supruga Andrije Miloševića. Bilo je reči i o mnogim ulogama, ali i imenima koja su obeležila jedno vreme poput Milene Dravić i Branke Katić.

Pusti brigu
foto: kurir

Ni u ovoj epizodi nije manjkalo dobre zabave, ali ni igrica koje su nasmejale sve u studiju. Dobroj atmosferi uvek doprinesu i sjajni skečevi ekipe Kruševac geto, zanimljive doskočice Jasmine Stijović, kao i sjajna muzika. Nedelja ne bi bila nedelja bez dobrog nedeljnog ručka, a šta je to vrhunski kuvar Dejan Šutanovac pripremao - saznajte danas u 17.10 samo na Kurir televiziji!

Pusti brigu
foto: kurir

Ne propustite novo izdanje emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.