OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POVODOM LUNINE TRUDNOĆE: Njegova EMOTIVNA poruka RAZNEŽILA sve
Gagi Đogani, Foto: Damir Dervišagić

nikad srećniji

OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POVODOM LUNINE TRUDNOĆE: Njegova EMOTIVNA poruka RAZNEŽILA sve

Divne vesti za porodicu.

Objavljeno:

Juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica i influenserka Luna Đogani ponovo trudna.

Luna i njen suprug Marko Miljković u svom domu upriličili su intimnu proslavu sa najbližima kako bi otkrili pol bebe, nakon čega su radosne vesti objavili i na svom Instagramu, gde su otkrili da će njihova ćerka Mia dobiti sestru.

Na licu mesta našla se i ponosna baka Anabela Atijas, koja je uz Mijinu fotografiju objavila i emotivnu poruku, a oduševljenje nije krila. Nakon Anabele, oglasio se i Luninh tata - Gagi Đogani.

Ggai Đogani presrećan jer će dobiti još jednu unuku
Ggai Đogani presrećan jer će dobiti još jednu unukufoto: prentscreen/instagram/gagiidjogani

Gagi je uzbuđenje zbog prinove podelio sa svojim pratiocima, objavivši unukinu fotografiju dok saznaje da će dobiti sestru.

- Dobiću još jednu predivnu unuku! Toliko sam srećan, neka nam je živa i zdrava i jedva te čekamo! Devojčice svuda oko mene - napisao je Gagi ponosno.

Podsetimo, Gagi i Anabela nekada su činili popularni muzički dvojac "Fanki Dži" koji je harao devedesetih godina na prostoru Balkana. Njihova saradnja trajala je koliko i brak, a nakon razvoda u aprilu 2009. godine, svako je krenuo svojim putem.

Anabela je nastavila solo karijeru, dok je Gagi sa pevačicom Marinom izdao još jedan album u okviru grupe "Fanki Dži", nakon čega se povukao sa muzičke scene. Nekadašnji par je nakon Luninog učešća u "Zadruzi 1" na oduševljenje fanova muzike devedesetih obnovio saranju, te su 2019. izdali pesmu "Vila veštica".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.