PRIVATNI ŽIVOT ĐORĐA MIŠINE NA TACNI: Evo šta najbolji FRAJER krije o sebi FOTO
U klinču, Foto: RTS printscreen

isplivalo

PRIVATNI ŽIVOT ĐORĐA MIŠINE NA TACNI: Evo šta najbolji FRAJER krije o sebi FOTO

Već duže je u vezi sa koleginicom.

Objavljeno: 22:27h

Zahvaljujući seriji "U klinču" Đorđe Mišina je privukao veliku pažnju. Večeras je počelo emitovanje nove sezone, a Filip Antonijević, lik koga Đorđe glumi u seriji, navodno se promenio. Postao je biznismen, više ne kocka... Barem tako tvrdi da početku nove sezone.

Na društvenim mrežama su večeras brojni pozitivni komentari na račun ovog mladog glumca. Naročito su sve nasmajele scene koje je Đorđe snimio sa legendarnom Svetlanom Cecom Bojković, koja u ovoj seziji glumi baku Anku.

Đorđe je nedavno za Espreso otkrio detalje iz svog privatnog života koji dosad nisu bili poznati nikome. On je već duže u vezi sa koleginciom Ninom Perišić, a za naš portal je on otkrio koliko je romantičan.

Serija 'U klinču'
Serija "U klinču"foto: RTS printscreen

– Trudim se da budem romantičan. Smatram da kada voliš određenu osobu ili su zaljubljen, prosto lepi gestovi sami iz tebe izlaze. Imaš potrebu da učiniš da se ta osoba lepo oseća. Ljubav je čudna stvar i najjača je onda kada želiš nešto da uradiš za voljenu osobu, a da ne tražiš ništa za uzvrat. E, to je ljubav. Nina i ja volimo jeno drugom da pravimo malo stvarčice. Da budem iskren, ona je to prva počela. Dobijao sam od nje razne poklone, poput malog svetionika koji je napravila, a koji i dan-danas čuvamo. Taj svetionik, to je simbol naše ljubavi, on nas podseća na svetionik u Herceg Novom gde smo se prvi put poljubili. I mislim da od tada naš svetionik u nama raste. Trudim se da je razumem. I stvari koje voli i koje je zanimaju na neki način pružim. Oduvek je bila skromna i nikada nismo imali kulturu skupih i materijalnih poklona, već su to uvek bile stvari koje nešto simbolizuju.

1 / 3 Foto: RTS printscreen

Đorđe je nedavno otkrio i kako je uopšte upoznao svoju sadašnju devojku i kada se zaljubio.

– Ninu sam upoznao u pozorištu, tu sam se u nju zaljubio. A tek nakon nekih godinu dana smo se sreli na filmskom festivalu u Herceg Novom, u njenom rodnom gradu, gde su se prosto stvari prirodno desile. I čitavu noć smo proveli zajedno na obali slušajući Olivera Dragojevića i nekako pričali sve što se može reći o našim životima jedno drugome, to se nekako prirodno desilo, i od tada nas dvoje gazimo jako i putujemo po toj zajedničkoj stazi koju smo izgradili i trudimo se da upotpunimo jedno drugo, da dostignemo naše lične i zajedničke ciljeve.

Bonus video:

02:18

Đorđe Mišina došao da podrži prijatelja i kolegu Vojaža iz serije U klinču

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.