OVO JE SUPRUGA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Glumac objavio njenu sliku, svi kažu da je PRAVA LEPOTICA
Dragan Bjelogrlić, Foto: Nemanja Nikolić

bomba

OVO JE SUPRUGA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Glumac objavio njenu sliku, svi kažu da je PRAVA LEPOTICA

Bjela neretko ističe da mu je supruga velika podrška i da je veoma ponosan na to što njihov brak traje skoro tri decenije.

Objavljeno:

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić više od 25 godina je skladnom u braku sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom je dobio dvoje dece.

Bjela neretko ističe da mu je supruga velika podrška i da je veoma ponosan na to što njihov brak traje skoro tri decenije. Međutim, o njihovoj privatnosti se ne zna mnogo. Glumac je sada sve iznenadio kada je na Instagramu objavio fotografiju svoje drage.

Naime, par je otputovao u toplije krajeve, a Dragan je sa svojim pratiocima podelio Majinu fotografiju sa plaže, na kojoj se vidi njena silueta.

Inače, Maja svojom lepotom ne ostavlja nikog ravnodušnim, a mnogi je porede sa Monikom Beluči.

Supruga Dragana Bjelogrlića studirala je engleski jezik i književnost, a na manekensku karijeru stavila je tačku čim je rekla "da" poznatom glumcu i režiseru.

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svom tadašnjem zanimanju i upoznala Bjelu. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj, a venčali su se 1996. godine.

- Zaista ja sam najponosniji da sam u ovom svom nezgodnom poslu uspeo sam da sačuvam porodicu, da sam u braku 25 godina, da imam svoje divne dece i divnu ženu. Tako da je moj najveći uspeh moja žena - rekao je on.

Jednom prilikom ispričao je kako su se upoznali i kako ju je osvojio.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami“, rekao je Bjelogrlić svojevremeno za "Hello".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.