SANDRA AFRIKA ŽESTOKO UDARILA NA DRAGANU MITAR: Bivša zadrugarka se OGLASILA, pa joj PONUDILA OVO
Sandra Afrika, Foto: Damir Dervišagić

DEČKO NAPRAVIO PROBLEM

SANDRA AFRIKA ŽESTOKO UDARILA NA DRAGANU MITAR: Bivša zadrugarka se OGLASILA, pa joj PONUDILA OVO

Sandra se sada u emisiji "Ekskluzivno" osvrnula na glasine da je upravo njen bivši Mikiša finansirao Draganinu operaciju nosa

Objavljeno:

Sandra Afrika potkačila je bivšu učesnicu "Zadruge" Draganu Mitar u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno", nakon čega je usledio kontraudarac.

Dragana je svojevremeno dovođena u vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, biznismenom i estradnim menadžerom, koji je tada bio u vezi sa Sandrom Afrikom.

Tokom leta su se družili na Mikišinoj i Sandrinoj jahti, a njegove privatne prepiske sa Draganom, koje su izašle u javnost, tada su dodatno podgrejale, maltene potvrdile spekulacije da su imali mnogo više od pukog "druženja".

Sandra Afrika uradila na Draganu Mitar
Sandra Afrika uradila na Draganu Mitarfoto: ATA images

Sandra se sada u emisiji "Ekskluzivno" osvrnula na glasine da je upravo njen bivši Mikiša finansirao Draganinu operaciju nosa.

- Ne znam, nešto sam načula... Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da budee dobro - rekla je Sandra u emisiji "Ekskluzivno".

Tim povodom Dragana Mitar se oglasila za Kurir i prokometarisala u svoj stilu.

- Moj nos nije platio Mikiša… Imam sasvim dovoljno da mogu sama sebi finansirati svoje prohteve. Ne znam što je toliko boli moj nos?! Ako joj treba, ako hoće i ona da nešto operiše, nije problem, pozajmiću joj pare. Možemo čak i zajedno da uđemo u posao, da zajedno gradimo - našalila se Dragana, pa zaključila.

Dragana Mitar odgovorila Sandri Afriki
Dragana Mitar odgovorila Sandri Afrikifoto: Printscreen RED tv

- Ne bih se bavila pevačicama sa propalim karijerama. Neka brinu one o sebi, nek se bave sobom, a ne mnome i mojim nosem. Eto, toliko nastupa i obaveza imaju da stignu da isprate sve u mom životu - zaključila je Dragana.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.