OVO JE SIN NIKOLE RAĐENA: Pokazali dete PRVI PUT JAVNO (FOTO)
Nikola Rađen, Foto: M.M./ATAImages

lepo

OVO JE SIN NIKOLE RAĐENA: Pokazali dete PRVI PUT JAVNO (FOTO)

Nikola je, podsetimo, nedavno pričao o rođenju sina

Objavljeno:

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i njegova izabranica Milica nedavno su postali roditelji, a sada su fanovi po prvi put mogli da vide fotografiju bebe.

Milica Rađen na svet je donela sina Alekseja, a sada je na svom Instagram nalogu podelila i prvu fotografiju naslednika.

- Mamine najslađe none - napisala je ona uz objavu koja je mnoge raznežila.

Mlada mama ne krije sreću zbog prinove, te je, podsetimo, pre nekoliko dana objavila i fotografiju vaterpoliste i sina iz porodične šetnje.

Nikola i Milica Rađen izgovorili su sudbonosno "da" 28. decembra 2022. u Hramu Svetog Save u Beogradu, a to su i proslavili na jednom beogradskom splavu.

Nikola Rađen
foto: Printscreen/instagram/nikolaradjen

Nikola je, podsetimo, nedavno pričao o rođenju sina.

- Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put, nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući - bio je iskren tada Nikola, pa je za "Kurir" otkrio i da li će promeniti dosadašnji način vaspitavanja dece:

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide.

Bonus video:

00:14

Ovako Nikola Rađen slavi rođenje sina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.