OVA PESMA ZDRAVKA ČOLIĆA KRIJE JEZIVU TAJNU: Reč je o SVIREPOJ TRAGEDIJI, otkrila se KOMPLETNA ISTINA
Zdravko Čolić, Foto: Dragan Kadić

tuga

OVA PESMA ZDRAVKA ČOLIĆA KRIJE JEZIVU TAJNU: Reč je o SVIREPOJ TRAGEDIJI, otkrila se KOMPLETNA ISTINA

Nažalost, Milicu nisu pustili. Devojka je na sve moguće načine pokušala da spreči tragičan ishod

Objavljeno:

Pevač Zdravko Čolić vlasnik je brojnih večnih hitova koje danas slušaju sve generacije, a malo ko zna da jedan od njih krije veliku tragediju.

Mnogi Čolini stari stihovi sve do danas redovno se pevaju na svakom okupljanju, a pevač ne krije da su neke od njih i sa posvetom.

Čuvena pesma "Ona spava" posvećena je devojci Milici Kostić, koja je preminula 1974. godine od posledica povreda koje je zadobila prilikom pada sa 11. sprata Rubinove kule u Kruševcu. Nesrećna devojka htela je da spasi svoju čast od muškaraca koji su imali nameru da je siluju.

Milica je bila učenica srednje medicinske škole, a tog tragičnog dana jedan nepoznati momak na prevaru ju je odveo do stana, kako bi ona navodno pozvala njegovu devojku. Taj mladić je bio jedan od petorice nasilnika koji je želeo da izvrši silovanje nad mladom devojkom. On je Milici saopštio svoje namere i rekao joj da se skine, što je ona odbila.

Mladić je pokušao da joj skine odeću, a Kostićeva je plakala i molila ga da je pusti iz sobe. Jedan od nasilnika rekao je drugim da je ipak puste, uz komentar:

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

- Nevina je, neću da je diram - prenosi "Mondo".

Nažalost, Milicu nisu pustili. Devojka je na sve moguće načine pokušala da spreči tragičan ishod. Plakala je i molila, ali nije vredelo. Budući da je htela da sačuva svoju čast, odlučila se za bekstvo. Kada je ostala sama u sobi, skočila je kroz prozor sa 11. sprata.

Bila je teško povređena, a odvedena je u bolnicu. Lekari su pokušavali da je spasu, a Milica je nakon razgovora sa inspektorima pala u duboku komu, iz koje se, nažalost, nije probudila.

Bonus video:

00:35

TATA, VOLIMO TE! Zdravko Čolić prišao ĆERKAMA na koncertu, a snimak raznežio region, one počele da VRIŠTE!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.