PREMINUO POZNATI REDITELJ: Izgubio bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU u 57. godini
Žare Batinović, Foto: Printscreen:facebook.com/Žare Batinović

IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU

PREMINUO POZNATI REDITELJ: Izgubio bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU u 57. godini

Reditelj je nedavno počeo da komunicira, i taman kada su svi pomislili da će se izvući, stigla je najgora vest.

Objavljeno:

Poznati reditelj Žare Batinović preminuo je sinoć u Splitu, u 57. godini života.

Batinović je preminuo u KBC u Splitu, a vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova sestra Nensi Batinović. Batinović se borio s upalom pluća i kovidom, a zbog otežanog disanja stavljen je na respirator. Životnu bitku je izgubio nakon što je skinut sa respiratora.

Reditelj je nedavno počeo da komunicira, i taman kada su svi pomislili da će se izvući, stigla je najgora vest. Nensi je početkom marta objavila javnosti da je Batinović skinut sa respiratora.

- Od ponedeljka više nije na respiratoru, a već tri nedelje nije u komi. Danas mu je izvađen jedan dren sa pluća, jedan je ostao na drugom plućnom krilu. I dalje je u bolnici na intenzivnoj nezi, a tu je od 18. januara - rekla je Nensi Slobodnoj Dalmaciji 9. marta.

Režirao je neke od najboljih spotova koje smo videli

Žare Batinović je rođen 1. marta 1966. godine u Splitu, a snimanje spotova počeo je početkom devedesetih. Batinović je režirao spotove za najveće hrvatske i regionalne zvezde. Najpoznatiji po radovima sa Bajagom ("Daljina, dim i prašina") Oliverom Dragojevićem ("Trag u beskraju"), Džibonnijem ("Tempera").

Za Olivera Dragojevića Žare je napravio čak 15 spotova, ali i dva dokumentarna filma i dvostruki DVD i to u periodu od 2000. do 2006. godine. Bili su i jako bliski prijatelji, a svojevremeno je Batinović rekao da je s ovih prostora najviše uživao raditi upravo s Oliverom i Bajagom.

Vreme i datum sahrane biće naknadno saopšteni.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.