PAŠĆE VAM VILICE KADA VIDITE OVU FOTKU DRAGANE KOSJERINE: Voditeljka u providnoj BLUZI, sve se OCRTAVA (FOTO)
Dragana Kosjerina, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

LEPOTICA

PAŠĆE VAM VILICE KADA VIDITE OVU FOTKU DRAGANE KOSJERINE: Voditeljka u providnoj BLUZI, sve se OCRTAVA (FOTO)

Ona je poslednjih godina postala jedno od najomiljenijih TV lica, a budući da retko obraduje fanove nekim detaljem iz privatnog života, sada je sve oduševila

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Kosjerina poslednjih godina postala je jedan od simbola Radio-televizije Srbije na kojoj vodi nekoliko emisija. Ta dama je ujedno danas jedno od najomiljenijih lica sa malih ekrana, a i jedna od onih zbog kojih je emisija "Ja volim Srbiju" uvek rado gledana.

Kosjerina se odlično snašla i kao voditeljka "Pesme za Evroviziju" gde joj je partner bio popularni glumac Milan Marić. Takođe je poznata kao nacionalno TV lice i prezenter Srbije u finalnoj večeri Evrovizije, i to kao dama koja prilikom uključenja uživo prenosi glasove publike iz naše zemlje, što će se najverovatnije desiti i ove godine.

Dragana, pak, nije osoba koja često sa pratiocima, kojih ima 117.000, deli trenutke iz privatnog života putem društvenih mreža. Uglavnom je možemo videti kao prezentera nekog proizvoda za negu kose i kože, dok intimne trenutke mudro skriva od radoznalih pogleda fanova. Ipak, ponekad ih sve počasti nekom fotografijom iz privatnog života, kao što je sada bio slučaj. Naime, ona je juče objavila fotografiju koja je očigledno naišla na veliko oduševljenje njenih pratilaca, budući da je za svega jedan dan dobila više od 10.100 sviđanja i na stotine komentara.

Kosjerina je rešila da u susret proleću i lepom vremenu pozira na terasi, a na sebi je imala tek minimalno šminke dok je bujnu dugu, prirodnu kosu pustila da opušteno ravno pada. Njena odevna kombinacija privukla je najviše pažnje. Iako deluje prilično svakodnevno i mladalački, budući da nosi belu majicu i farmerice, svi su bili oduševljeni, a razlog bi mogao da se krije u činjenici da je bluza ili džemperić koji je ponela većim delom providan. Džemper otkriva go stomak lepe voditeljke, a ispod njega ona je ponela sportski beli brushalter koji se jasno vidi.

- Sunce. Dovoljno - kratko je napisala Kosjerina u opisu fotografije, dok su se komentari ređali.

"Prelepa","Lepotica","Najlepsa na svetu", "Dama pre svega", samo su neki od komentara.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/SrecnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.