CELA JUGOSLAVIJA JU JE OBOŽAVALA, SA 16 GODINA JE OSTALA BEZ RODITELJA: Ovako danas izgleda Ekstra Nena
Ekstra Nena, Foto: prentscreen/youtube/ExtraNenaMusic

ŽIVOT

CELA JUGOSLAVIJA JU JE OBOŽAVALA, SA 16 GODINA JE OSTALA BEZ RODITELJA: Ovako danas izgleda Ekstra Nena

Njen život nije bio bajkovit.

Objavljeno: 18:20h

Pevačica je muzičko obrazovanje stekla u muzičkoj školi „Slavenski“ u Beogradu.

Ona oprobala u različitim muzičkim žanrovima i to zahvaljujući specifičnoj boji glasa, takođe, pevala je i na nekoliko svetskih jezika.

Bila je poslednji predstavnik Jugoslavije na Pesmi Evrovizije.

Oprobala se i kao glumica, te je ostvarila niz uloga na televiziji, ali i u pozorištu
Oprobala se i kao glumica, te je ostvarila niz uloga na televiziji, ali i u pozorištufoto: prentscreen/youtube/Djordje Nikolic

Oprobala se i kao glumica, te je ostvarila niz uloga na televiziji, ali i u pozorištu.

Reč je o Snežani Berić, poznatijoj po umetničkim imenom Ekstra Nena.

Snežana je dobitnik zlatne značke Kulturno-prosvetne zajednice Srbije, a učestvovala je i u mnogim humanitarnim akcijama.

Berićeva je objavila tri knjige bajki i pesama: „Zaljubljena tetka“, „Put do srca“ i „Ne zaboravi me“.

Diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu, a magistrirala je na Fakultetu za kulturu i medije na Univerzitetu Megatrend u Beogradu.

O privatnom životu pevačice malo se zna, međutum, ono što je poznato javnosti i vezano je za njen život nije nimalo prijatno.

Nena je sa samo šesnaest godina ostala bez roditelja i kroz život se snalazila sama, pritom je vodila brigu i o svojoj sestri.

Kako bi preživala za vreme studentskih dana pevala je u hotelu „Taš“.

Ona se 2009. godine udala za Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora „Železnice Srbije“:

„Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: ‘Vi ste kao latino serija.‘ To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu. Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti.“

Međutim, i kada je reč o ljubavi situacija nije bila onakva kakva se priželjuje i brak između Nene i njenog izabranika raspao se pre prve godišnjice.

„Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti“, naglasila je Nena u jednoj TV emisiji.

Eksta Nena se na scenu vratila 2019. godine sa pesmom „Još ti čujem glas“, kada je učestvovala na muzičkom takmičenju „Beovizija“, a tom periodu izdala je svoj dvanaesti po redu studijski album.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.