OVO JE MUŠKARAC SA KOJIM DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA DECU: Većini je DOBRO POZNAT, nismo imali pojma da je reč o NJEMU
Dušica Jakovljević, Foto: Sonja Spasić

da li se sećate?

OVO JE MUŠKARAC SA KOJIM DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA DECU: Većini je DOBRO POZNAT, nismo imali pojma da je reč o NJEMU

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle

Objavljeno: 21:30h

Iako gotovo svakodnevno na televiziji Pink imamo prilike da gledamo voditeljku o njenom privatnom žvotu ne zna se mnogo detalja budući da istu ne deli na tacni, pa je tako i bivši muž Dušice Jakovljević tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću "Emotion", a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Aleksandar Miljuš
foto: Sonja Spasić

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine.

Bonus video:

00:14

Dušica Jakovljević u zavodljivom izdanju

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.