POSLE TOLIKO GODINA OTKRIVEN PRAVI IDENTITET ELEKTRE ELIT: Ovo je njeno MUŠKO IME I PREZIME, sada znamo i GODIŠTE
Elektra Elit, Foto: Tamara Trajković

IZNENADIĆETE SE

POSLE TOLIKO GODINA OTKRIVEN PRAVI IDENTITET ELEKTRE ELIT: Ovo je njeno MUŠKO IME I PREZIME, sada znamo i GODIŠTE

"Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku." rekao je izvor

Objavljeno: 13:32h

Elektra Elit, koja kao elitna prostitutka zarađuje na sat i do 1.000 evra, sebe predstavlja kao transrodnu osobu i tvrdi da joj je to pravo ime, upisano i u lična dokumenta. To je tačno, ali nije uvek bilo tako.

Kako prenose mediji od izvora bliskog ovoj elitnoj prostitutki i pevačici iz Švajcarske, ona je rođena kao Đuro Ostojić 1977. i u svom rodnom selu živela je uobičajeno, kao i svi ostali mladići i devojke tog vremena.

- Đuro je tada, u detinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom decom. Ne sećam se da se po njemu videlo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala deca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosečno. Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva deca nakon škole, pa tako i Đuro - priča naš izvor koji je rodom iz sela odakle je i Elektra Elit.

Elektra Elit se pre zvala Đuro Ostojić
Elektra Elit se pre zvala Đuro Ostojićfoto: Privatna arhiva

Kasnije, kad se transrodna pevačica odselila iz Like, naš sagovornik je više nije viđao.

- Mislim da su iz Hrvatske otišli za vreme rata devedesetih, kao i većina Srba tada. Posle mnogo godina sam čuo da se oženio i da je otišao u Švajcarsku, a onda i da je promenio ime u Leon, s tim što se ljudima iz Srbije predstavljao kao Lav. Valjda mu je tako pisalo i u dokumentima. A sad je promenio pol i zove se Elektra. Kad sam ga video na televiziji bio sam šokiran, nisam to očekivao jer se nikad ranije nije pričalo o njegovim sklonostima - završava naš izvor.

Elektra je malo pričala o svom životu iz perioda dok je bila muško
Elektra je malo pričala o svom životu iz perioda dok je bila muškofoto: Milica Stanimirović

Elektra je malo pričala o svom životu iz perioda dok je bila muško. Poznato je da je završila Četvrtu beogradsku gimnaziju a potom i Višu hotelijersku, nakon cega se preselila u Švajcarsku gde je nastavila obrazovanje i završila medicinu odsek za bolesti zavisnosti, drogu i alkohol. Sedam godina je radila u struci.

Nakon kraha braka 2007. godine, izjasnila se se kao transrodna osoba i podvrgla opericiji promene pola a podršku je dobila od kompletne porodice. U svet prostitucije uveo ju je bivši decko iz Španije koji se bavio manekenstvom, a ona danas jasno i glasno priznaje da na taj način zarađuje novac. U više navrata govorila je da u Švajcarskoj zaraduje vrtoglave cifre od najstarijeg zanata.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.