NE PROPUSTITE SPECIJALITETE PORODICE BOJIČIĆ! Novi zanimljivi recepti i odlična atmosfera u najpoznatijoj kuhinji
Majke i snajke, Foto: Kurir

majke i snajke

NE PROPUSTITE SPECIJALITETE PORODICE BOJIČIĆ! Novi zanimljivi recepti i odlična atmosfera u najpoznatijoj kuhinji

Odlični recepti i zanimljive priče očekuju vas i u današnjoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog takmičenja "Majke i snajke". Porodica Bojičić kuvaće sjajne specijalitete, a dobro poznati domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić zaduženi su za sjajnu zabavu.

Objavljeno:

Majka Milena živi u Borči. U penziji je, a ranije je radila u butiku ženske garderobe. Voli da čita, naročito beletristiku, gleda serije, a najsrećnija je kada vreme provodi sa svojim unucima. Često kuva i uživa u tome. Omiljena su joj klasična jela poput musake, gulaša i ćufti.

Snajka Ivana takođe živi u Beogradu. Trenutno je nezaposlena, a po struci je medicinska sestra. Hobi joj je plivanje, šetanje pasa, a voli da provodi vreme i sa svekrvom jer se odlično slažu.

Ne voli da kuva i radije odlazi kod svekrve, koja to mnogo bolje radi. Omiljena joj je italijanska kuhinja i obožava pastu.

Odlični recepti i zanimljive priče očekuju vas i u današnjoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog takmičenja 'Majke i snajke'.
Odlični recepti i zanimljive priče očekuju vas i u današnjoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog takmičenja "Majke i snajke".foto: Kurir

Milan radi kao komercijalista. U slobodno vreme prati sport i čita. Po njegovom mišljenju, Milena bolje kuva tradicionalna jela, a Ivana mediteranska. Priznaje da pored njih dve ne stiže da kuva često, ali da je veliki gurman.

Majke i snajke
Majke i snajkefoto: Kurir

Kako se porodica Bojičić snašla u najpoznatijoj kuhinji, kakve su specijalitete pripremale majka Milena i snajka Ivana i kakve su ocene dobile od stručnog žirija - saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.