OVAKO SAD IZGLEDA ČUVENA BUCKA KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA: Smršala je 40 kg, PREPOLOVILA SE i sada je kao TOP MODEL
Bucka, Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

lepotica

OVAKO SAD IZGLEDA ČUVENA BUCKA KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA: Smršala je 40 kg, PREPOLOVILA SE i sada je kao TOP MODEL

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog

Objavljeno:

Pre 16 godina, Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, prijavila se za "Zvezde Granda". Po završetku takmičenja, prekinula je saradnju sa produkcijom Saše Popovića.

Slađana Đorđević Bucka gostovala je u "Pulsu Srbije", kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrila da osim što prelepo peva, ima iskustva u različitim sferama života.

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bi stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao "ej, nastavnice".

Bucka je smršala 40 kilograma i sada izgleda ovako:

Slađana Đorđević Bucka
foto: Kurir tv

Bonus video:

02:16

BUCKA JE HARALA ZVEZDAMA GRANDA PRE 16 GODINA, A ONDA JE NESTALA! Smršala čak 40kg i za Kurir TV otkrila čime se sada bavi

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.