UPRAVO OBJAVLJENO KADA KREĆU PINKOVE ZVEZDICE: Nije kako ste mislili, bukvalno ćete IZNEVEROVATI KADA VIDITE TERMIN
Pinkove zvezdice, Foto: Vladimir Sporčić

IZNENAĐENJE

UPRAVO OBJAVLJENO KADA KREĆU PINKOVE ZVEZDICE: Nije kako ste mislili, bukvalno ćete IZNEVEROVATI KADA VIDITE TERMIN

Zato nema dileme ni u šestoj sezoni – publika će i ovog puta uživati gledajući i slušajući vanserijske talente i sigurni smo, buduće velike zvezde

Objavljeno:

Pink je danas zvanično objavio kada počinju "Pinkove zvezdice" nakon dugog čekanja.

Ono što je za sada poznato, jeste da će nova sezona biti otvorena velikim televizijskim audicijama, kada će žiri odabrati takmičare koji će dobiti priliku da osvoje srca publike i postanu nova Pinkova zvezdica.

Tokom prethodnih pet sezona „Pinkovih zvezdica“, najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Zato nema dileme ni u šestoj sezoni – publika će i ovog puta uživati gledajući i slušajući vanserijske talente i sigurni smo, buduće velike zvezde.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Pinkove Zvezde

I ovog puta će najveća podrška zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već pet sezona uživa u radusa najtalentovanijom decom na Balkanu, a u crvenim stolicama „Pinkovih zvezdica“ našli su se dobro poznati članovi žirija: Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Sergej Ćetković, ali i popularne pevačice koje su prvi put u ovoj ulozi – Anđela Vujović Angellina i Tijana Dapčević.

Ukoliko se odlučite da gledate ovaj šou, to ćete uraditi u novom terminu i to nedeljom u 13:30 časova.

Bonus video:

12:09

SOFIJA PERIĆ: Sad su sve pevačice iste!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.