NIKOLIJA IZNELA NOVE DETALJE O STANJU VESNE ZMIJANAC: Otkrila da li PUBLIKA može da OČEKUJE njen povratak na scenu
Nikolija Jovanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zdravlje

NIKOLIJA IZNELA NOVE DETALJE O STANJU VESNE ZMIJANAC: Otkrila da li PUBLIKA može da OČEKUJE njen povratak na scenu

Vesna se oporavlja od operacije koju je imala.

Objavljeno: 15:17h

Vesna Zmijanac operisala je srce u Kliničkom centru Srbije 9. marta, kada joj je urađen bajpas, a kako smo saznali pevačica je napustila bolnicu i sada je oporavak nastavila u kućnim uslovima.

Ona je u bolnici bila deset dana i kako je sve prošlo kako treba, Nikolija Jovanović se sada oglasila i iznela neke detalje.

- Dobro je sve, ide dobro. Zvalo me je nekoliko novinara, ali sam rekla da se nećemo oglašavati... Oporavlja se - poručila je ona kratko.

S obzirom na to da je pevačica imala ozbiljnu operaciju, te da će se verovatno duže oporavljati, Nikolija je progovorila i da li će se Zmijančeva vratiti muzici.

- Vratiće se uskoro na scenu, muzika je njena najveća ljubav, ništa ne brinite - zaključila je Jovanovićeva za 24sedam.

Podsetimo, kada je u medijima isplivala informacija da je pevačica morala na operaciju, Nikolija se oglasila kada je sve završeno i otkrila njeno zdravstveno stanje.

- Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje - poručila je ona tada.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.