OD NOVOG BIZNISA ZARAĐUJE DOSTA PARA: Milan Stanković obilazi MANASTIRE, sluša pripovedi, a evo od čega živi
Milan Stanković, Foto: Dragan Kadić

IMA SE MOŽE SE

OD NOVOG BIZNISA ZARAĐUJE DOSTA PARA: Milan Stanković obilazi MANASTIRE, sluša pripovedi, a evo od čega živi

Prema pisanju domaćih medija, pevač je razvio biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda

Objavljeno: 15:02h

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji.

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu. On obilazi manastire, a nedavno je primećen i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji. Kako je muzičku karijeru stavio na "stendbaj" mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi.

Prema pisanju domaćih medija, pevač je razvio biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji, kako sedi sa monasima u prvom redu
Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji, kako sedi sa monasima u prvom redufoto: Printscreen/instagram/milanstankovic

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču.

- Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta - zaključuje sagovornik.

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinji, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve
Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budvefoto: Espreso.co.rs

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - rekao je kaluđer tada.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.