SKINULA DEČKU DONJI VEŠ PA GA ONJUŠILA: Nastao MUK u emisiji, pevačicina REAKCIJA GOVORI VIŠE OD REČI
Divan Show, Foto: Kurir tv printscreen

HIT u emisiji

SKINULA DEČKU DONJI VEŠ PA GA ONJUŠILA: Nastao MUK u emisiji, pevačicina REAKCIJA GOVORI VIŠE OD REČI

Slatko se nasmejala posle šoka!

Objavljeno: 20:59h

"DIvan show" je novi talk show na Kurir televiziji, a domaćin Ivan Gajić u svojoj prvoj emisije je ugostio dve pevačice Natašu Bekvalac i Sanju Vučić.

On je sa njima razgovarao o aktuelnostima i neobičnim temama, a uz zabavne igre izazvao je kod njih najrazličitije reakcije.

U drugom delu emisije, Ivan je pozvao u pomoć i svoju koleginicu, novinarku Milicu Stanimirović, poznatiju kao Milica Opasnica. Naime, ona je kako i sam Ivan kaže "stručnjak za ljubav i ljubomoru" te je, pored Nataše i Sanje, iznela svoje stavove u vezi ove teme.

Ivan kaže da je Milica 'stručnjak za ljubav i ljubomoru'
Ivan kaže da je Milica "stručnjak za ljubav i ljubomoru"foto: Kurir tv printscreen

Milica je u svojoj kolumni "Milica Opasnica" koju piše za Espreso portal, pokrenula temu da li je ljubomora dokaz ljubavi, a u emisiji je iznela i primer koji je Sanju prvo šokirao, a onda i slatko nasmejao.

"Verujem da ljubomora nije nikako dokaz ljubavi. Ljubav je poštovanje, poverenje, ako ti veruješ meni tu nema razloga da se ljubomoriše. Ja imam jednu drugaricu koja je poprilično ljubomorna i ona je jednom prilikom svom dečku skinula donji veš i onjušila. Da vidi da li ima neki karmin, ženski miris...", ispričala je Milica, a Sanja je ostala u šoku.

Novinarka o aferi 'gaćice'
Novinarka o aferi "gaćice"foto: Kurir tv printscreen

"Mene nije niko proveravao tako. Nisma imala takva iskustva u vezi sam jako pitoma. Nisu ni imali povoda da me njuše", izjavila je Sanja uz smeh.

Podsetimo, svake subote će pored Ivana biti i Milica Stanimirović, kolumnistkinja i urednica rubrike showbiz portala Espreso.

Pevačica nije imala takvo iskustvo
Pevačica nije imala takvo iskustvofoto: Kurir tv printscreen

Od 14 časova gledajte na Kurir televiziji ovaj par koji za vas analizira aktuelnu scenu, pokreće zabavne teme i daje odgovore na sva pitanja koja intrigiraju javnost.

Gledajte Ivana i Milicu svake subote
Gledajte Ivana i Milicu svake subotefoto: Privatna arhiva

Bonus video:

00:43

Nataša Bekvalac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.