SRPSKU STARLETU BIZNISMEN OBASIPA SKUPOCENIM POKLONIMA: Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI, evo šta nudi
Stanija Dobrojević, Foto: ATA IMAGES / Milos Rafailovic Grand

opa

SRPSKU STARLETU BIZNISMEN OBASIPA SKUPOCENIM POKLONIMA: Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI, evo šta nudi

Stanija Dobrojević od udvarača dobila vredan poklon za 38. rođendan

Objavljeno: 15:48h

Stanija Dobrojević, koja je pre nekoliko dana proslavila 38. rođendan, dobila je poklon od jednog udvarača vredan 50.000 evra.

Starleta, čiji je bivši dečko Marko Marković u rijalitiju Zadruga, nije ni slutila da će za rođendan dobiti vredan poklon od jednog "uticajnog biznismena". "Otkako je raskinula sa Markom, Stanija se u potpunosti posvetila sebi. Ona inače nije neko ko lako ulazi u veze, a odlučila je da ubuduće ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Nije zaljubljena, ali postoji jedan uticajan biznismen koji joj se udvara već duže vreme", rekao je neimenovani izvor blizak Staniji i dodao:

"U pitanju je zreo muškarac u četrdesetim godinama, ostvaren je i jako moćan. Ima svoje firme, a Staniju je upoznao preko njihovog zajedničkog prijatelja. Odlepio je za njom i ne prestaje da joj se udvara. Obasipa je pažnjom, ali i poklonima".

Isti izvor dodaje da se Stanijin novi udvarač isprsio za starletin rođendanski poklon za koji je iskeširao pravo bogatstvo.

"Saznao je da Stanija 17. marta proslavlja 38. rođendan i odlučio je da joj priredi iznenađenje. Najpre je želeo da joj kupi luksuzni četvorotočkaš, ali je njen prijatelj objasnio da ona takav poklon nikada ne bi prihvatila od nekoga sa kim čak nije ni u vezi, pa je odustao. Umesto toga, iznenadio ju je skupocenim brendiranim nakitom. U pitanju su elegantna zlatna ogrlica poznatog svetskog brenda, koja ga je koštala gotovo 50.000 evra".

Stanija se navodno oduševila poklonom. "Oduševio ju je njegov gest, ali i odabir poklona. Zahvalila mu se, ali mu je objasnila da još uvek nije spremna za emotivni odnos, te da ne očekuje da će sa njom biti išta više od prijatelja".

Bonus video:

00:13

Stanija Dobrojević na putu za Šimanovce, poslala intrigantnu poruku

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.