PRVI PUT O DEČKU: Sanja Vučić otkrila da li je LJUBOMORNA, ovo niste očekivali FOTO
Sanja Vučić, Foto: Kurir printscreen

divan šou

PRVI PUT O DEČKU: Sanja Vučić otkrila da li je LJUBOMORNA, ovo niste očekivali FOTO

Sanja Vučić progovorila o svojim slabostima i ljubomori

Objavljeno:

Sanja Vučić je gošća novog zabavnog formata na Kurir televiziji pod nazivom "Divan šou", a svake subote u 14h vaš domaćin, Ivan Gajić, daće sve od sebe da vam ulepša vikend, ali i predstavi priče koje do sada nikada niste imali prilike da čujete.

Sanja je prvi put u javnosti nešto više rekla o odnosu sa svojim dečkom, otkrila da li je ljubomorna, te je otkrila šta je njen najvei strah.

- Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora i zbog toga svog partnera ograničava u određenim aktivnostima - rekla je Sanja i dodala:

1 / 2 Foto: Kurir printscreen

- Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu - izjavila je Sanja.

Bonus video:

01:29

LUPILA BIH SEBI ŠAMAR, BILA SAM EKSTREMNO IRITANTNA! Sanja Vučić otkrila zašto je promenila lični opis: SADA SAM GOSPOĐETINA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.