LASEROM SKIDA SVE ŠTO JE PODSEĆA NA BIVŠEG: Bojana briše posvetu za STOJKETA
Bojana Rajić, Foto: Damir Dervišagić

kraj

LASEROM SKIDA SVE ŠTO JE PODSEĆA NA BIVŠEG: Bojana briše posvetu za STOJKETA

Da je najlakše doneti lošu odluku znaju svi koji su se pokajali zbog tetovaže, a među njima je svakako i Bojana Rajić

Objavljeno: 09:11h

Zgodna manekenka nedavno je započela proces laserskog uklanjanja tetovaža sa svog tela, uključujući i onu koju je posvetila bivšem suprugu Vladimiru Stojkoviću, a odluku nije donela preko noći.

- Dugo je razmišljala o tome. Bojana se prethodnih godina u potpunosti posvetila sebi, zdravom načinu života i vraća se prirodnom izgledu. Ne želi da ima istetovirano ime bivšeg muža na ruci, ali ni veliku tetovažu na leđima, i shvatila je da je najbolja odluka da ih obe ukloni laserskim putem. Našla je studio i odabrala je vrhunskog stručnjaka koji će učiniti da obe tetovaže nestanu. Već je počela sa procesom, ali budući da je reč o velikim crtežima na leđima i na podlaktici, nije dovoljan samo jedan tretman kako bi sve izgledalo savršeno - rekao je izvor i otkrio da je bivša manekenka prošlost odavno ostavila iza sebe.

- Bojana sada uživa sa suprugom i sinovima i iz svog života je obrisala sve što je vezivalo za prošlost. Upravo zato je i odlučila da skine tetovažu koju je posvetila Vladimiru dok su bili zaljubljeni i na taj način ukloni i poslednji trag njihove ljubavi - rekao je izvor, i dodao da je Bojana posvećena zdravom životu i prirodnom izgledu.

Bojana Rajić briše tetovažu
Bojana Rajić briše tetovažufoto: Printskrin/Instagram/bojanarajic

- Skoro svakodnevno trenira, a pre nekoliko godina je prešla i na vegansku ishranu. Trudi se da neguje što prirodniji izgled, a u to se više ne uklapaju njene tetovaže - rekao je izvor.

Podsetimo, Bojana i Vladimir su se venčali 2009. godine, a nakon brojnih skandala 2014. su se zvanično razveli. Nakon godinu dana, Bojana se zaklela na večnu ljubav sadašnjem suprugu, Branislavu Đurđeviću, a Stojković se 2016. godine oženio Valentinom s kojom je dobio dvoje dece.

Dugo skidam bivšeg sa sebe

Ona je na društvenim mrežama priznala da već dugo pokušava da ukloni uspomenu na bivšeg supruga.

- Imam jednu tetovažu na leđima, ali nju ne vidim, pa mi ni ne smeta. Ovu na podlaktici skidam već duži period - rekla je ona iskreno dok je odgovarala na pitanja pratilaca.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.