ZVEZDAN SLAVNIĆ SE JAVNO ODREKAO ĆERKE I MAJKE: Obratio se DIREKTNO U KAMERU (VIDEO)
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

DRAMATIČNO

ZVEZDAN SLAVNIĆ SE JAVNO ODREKAO ĆERKE I MAJKE: Obratio se DIREKTNO U KAMERU (VIDEO)

- Javiću im se na "Kukovdan". Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio - i robija i ovo i ono

Objavljeno: 20:55h

Zvezdan Slavnić ne prestaje da ponašanjem šokira publiku i ukućane, ali sada je, po mišljenju gledalaca, pao najniže.

Naime, do Savnića je došla informacija da su njegova ćerka Sara i majka Slavica podržale njegovu bivšu suprugu, Anu Ćurčić, da javno iznose o njemu sve što zna, a zbog čega bi, kako i sam kaže, mogao da završi u zatvoru.

- Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete videti. Pa ćete da date blagoslov sledeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me videli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu - rekao je.

Zvezdan je nakon teških reči koje je izgovorio krenuo da vređa Anu, a kada ga je Janjuš zamolio da to ne radi, on mu je odbrusio:

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Što tvoja žena nije došla ovde da priča o tebi? Ona je zvala Saru da joj da blagoslov da priča o tati i da tata ide u zatvor. E pa, Saro, dati ne kažem, bolje... - gunđao je Slavnić i na kraju priznao i sam da nije bio otac kakav je trebalo da bude:

- Javiću im se na "Kukovdan". Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio - i robija i ovo i ono.

Bonus video:

03:47

ANA ĆURČIĆ JE OLIČENJE ZLA, A OVO JOJ JE SKRIVENA NAMERA! Jelena Golubović oplela po Zvezdanovoj bivšoj

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.