BIVŠI DEČKO MILICE PAVLOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Odmah pokazali kako izgledaju BEZ ODEĆE, svi će IZBALAVITI
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NEVEROVATNO

BIVŠI DEČKO MILICE PAVLOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Odmah pokazali kako izgledaju BEZ ODEĆE, svi će IZBALAVITI

Par je podelio niz zajedničkih fotografija na kojim ih je moguće videti kako uživaju u suncu, bazenu, voću, ali i poljupcima

Objavljeno: 18:49h

Vaterpolista Nikolas Saveljić je ponovo srećan u ljubavi.

Sin crnogorskog fudbalera Niše Saveljića je nakon kraha veze sa pevačicom Milicom Pavlović uplovio u romansu sa izvesnom Majom.

Par je podelio niz zajedničkih fotografija na kojim ih je moguće videti kako uživaju u suncu, bazenu, voću, ali i poljupcima.

Kako je Milica nedavno izjavila da se nikada ne vraća starim ljubavima, kao i da ne pati za njima kada jednom stavi tačku na vezu, ovi prizori zaljubljenog para joj sigurno neće teško pasti.

1 / 2 Foto: SAVELJAAA / INSTAGRAM / PRINTSCREEN

Podsećanja radi, Iako je Milica Pavlović od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, ona je jednom prilikom kod Ognjena Amidžića u emisiji otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

- Ja sam bila sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti.

Bonus video:

02:04

RAT NA ESTRADI! Milica Pavlović rekla da će ići na koncert Ane Nikolić da bi URADILA OVO: Svi prisutni ostali u ŠOKU!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.