PRAVI SKANDAL NA HEPI TELEVIZIJI: Optužio je da LAŽE NACIJU, ona nije znala GDE SE NALAZI OD BLAMA (VIDEO)
Provodadžija, Foto: Printscreen/tviter/natasasoskic

hit

PRAVI SKANDAL NA HEPI TELEVIZIJI: Optužio je da LAŽE NACIJU, ona nije znala GDE SE NALAZI OD BLAMA (VIDEO)

- I šta da pričamo? Kol'ko imate godina? - pitao je čovek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne veruje

Objavljeno: 20:14h

Društvenim mrežama često kruže hit snimci delova emisija u kojima je poenta upoznavanje emotivnog partnera i sklapanje brakova. Citati učesnika neretko nasmeju javnost, međutim, ovog puta publiku je šokiralo i razbesnelo ponašanje jednog učesnika.

Tokom emisije "Provodadžija" jedan kandidat je brutalno uvredio ženu koju je upoznao i to na samom početku razgovora.

Gospođa je prišla potencijalnom novom partneru i ljubazno se predstavila, kada je učesnik počeo da mumla i prevrće očima, a potom se drsko obratio njoj, ali i voditeljki emisije.

- I šta da pričamo? Kol'ko imate godina? - pitao je čovek, a kada je učesnica odgovorila da ima 55, on je istakao da joj ne veruje.

- Ovo je strašno! Pa vi imate preko 70. Zašto lažete. Ja sam rekao da želim neku do 53 godine i puniju, a šta si mi dovela? - obratio se, polurazgovetno, voditeljki emisije, koja je pokušala da ga smiri, a potom stala u odbranu učesnice Rade.

- Dajte molim vas, televizijo, ne rešavajte mi neke babe, ona može da kaže i da ima 35. Ne mogu od tebe da očekujem neku dužu vezu, da znaš - nastavio je sa uvredama i razbesneo publiku koja je u komentarima urnisala nepristojnog kandidata.

"Kakav balvan", "Lik je pijan 100% života", "Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane", neki su od komentara.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.