OGLASIO SE ADVOKAT RIJALITI UČESNICE KOJA JE TUŽILA JOVANU JEREMIĆ: Otkrio detalje TUŽBE
Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUD

OGLASIO SE ADVOKAT RIJALITI UČESNICE KOJA JE TUŽILA JOVANU JEREMIĆ: Otkrio detalje TUŽBE

"Od Jovane Jeremić mogu samo da očekujem da će prihvatiti pomirenje ili ponuditi"

Objavljeno: 13:28h

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije "Pink", Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, a u pomenutom programu se, između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine u Prvom osnovnom sudu u Katanićevoj, kada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje.

Jeremićeva se tada nije pojavila na sudu i ostala je nedostupna za komentar.

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu pojavila se i voditeljka i rijaliti učesnica, koja je došla u pratnji svog advokata Marka Rukavine.

- Danas imamo pripremno ročište u privatnoj tužbi tužilje Zerine protiv Jovane Jeremić, videćemo šta će biti, mi se nadamo najboljem ishodu, u korist tužilje. Zerina je izrekla imovinsko-pravni zahtev u iznosu od 450.000 dinara, tražila je meru bezbednosti i javnog objavljivanja presude u medijima. Od Jovane Jeremić mogu samo da očekujem da će prihvatiti pomirenje ili ponuditi, a sve ostalo je u domenu nagađanja, čime se ja ne bavim - poručio je Zerinin advokat.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.