PREDRATNA ZGRADA I STAN PUN STILSKOG NAMEŠTAJA: Po prvi put vidimo gde ŽIVI Tanja Bošković, DRUGAČIJE JE
Tanja Bošković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PREDIVNO

PREDRATNA ZGRADA I STAN PUN STILSKOG NAMEŠTAJA: Po prvi put vidimo gde ŽIVI Tanja Bošković, DRUGAČIJE JE

Njena nekretnina

Objavljeno:

Nakon što se sa decom Lanom i Đorđem Karaklajićem vratila iz Amerike gde je izvesno vreme živela sa tadašnjim izabranikom, poznatim rediteljem i scenaristom Dejanom Karaklajićem, dom Tanje Bošković ponovo je postala prostrana nekretnina u centru Beograda.

Stan na petom spratu u staroj predratnoj zgradi kutak je u kom je glumica odgajila naslednike, iškolovala ih, ostvarila neke od svojih najvećih uloga na filmu i u pozorištu, dobila priznanja, otišla u penziju, ali i mesto gde i dan danas sprema slatko od belih trešanja, po čemu je poznata jednako kao i po glumačkom talentu.

Nekretninu je Tanja uredila stilskim nameštajem, stoga je počev od lustera, lampi, komoda i fotelja sve prethodno restauirala.

Stan na petom spratu u staroj predratnoj zgradi
Stan na petom spratu u staroj predratnoj zgradi foto: Print Screen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Kuhinja, s druge strane, u kojoj ona provodi možda čak i najviše vremena, je iz nešto modernijeg doba. U njoj je smešteno sve ono što je dramskoj umetnci potrebno da naslednicima, zetu, snaji i gostma sprema specijalitete.

U domu Tanje Bošković prevlađuju bela i braon boja
U domu Tanje Bošković prevlađuju bela i braon bojafoto: Print Screen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Dom Tanje Bošković, zapravo jedan njen mali, ali vrlo značajan kutak, krasi šivaća mašina na kojoj ona obožava da pravi kreacije.

Radna soba opremljena je velikim starinskim pisaćim stolom, braon boje od punog drveta, ali i nešto novijim stolom za kompjuter na kom njena mezimica Lana, koja se takođe bavi glumom sprema uloge.

Kuhinja, s druge strane, u kojoj ona provodi možda čak i najviše vremena, je iz nešto modernijeg doba
Kuhinja, s druge strane, u kojoj ona provodi možda čak i najviše vremena, je iz nešto modernijeg dobafoto: Print Screen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Tanjin sin Đorđe pre nekoliko godina odlučio je da se vrati u Ameriku, gde se i rodio, što njoj nije teško palo jer tvrdi da ga je odgajila da bude pravi Srbin u inostranstvu, te ne brine.

Nekretninu je Tanja uredila stilskim nameštajem
Nekretninu je Tanja uredila stilskim nameštajemfoto: Print Screen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

U domu Tanje Bošković prevlađuju bela i braon boja, dok se u vazduhu oseća pozitivna energija. Glumičina mezimica otkrila je da Tanju nikada nije videla da klone, baš naprotiv uvek je vesela i spremna za nove izazove, a naučena je da brigama i strahu okrene leđa i fokusira se na ono što je dobro.

Glumičina mezimica otkrila je da Tanju nikada nije videla da klone
Glumičina mezimica otkrila je da Tanju nikada nije videla da klonefoto: Print Screen Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Story/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.