NA GLUMCA IZ JUŽNOG VETRA PUCALI, IMAO PROBLEM SA ZAKONOM: Kao na TACNI izneo sve PIKANTERIJE iz BURNE prošlosti
Miloš Petrović Trojpec, Foto: Damir Dervišagić

turbulentbo

NA GLUMCA IZ JUŽNOG VETRA PUCALI, IMAO PROBLEM SA ZAKONOM: Kao na TACNI izneo sve PIKANTERIJE iz BURNE prošlosti

Iskreno ispričao detalje iz svog odrastanja.

Objavljeno: 16:52h

Glumca Miloša Petrovića Trojpeca publika je imala priliku da upozna u brojnim ostvarenjima poput "Južnog vetra i "Senkama nad Balkanom", ali i filmu "Indigo kristal".

Trojpec je sada gostujući u jednog emisiji, progovorio o svom odrastanju burnih devedesetih godina na Voždovcu, ali i na Čuburi.

On je, prema njegovim rečima, kao mlad momak bio veoma povodljiv za društvom, te je pod uticajem starijih imao brojne probleme sa zakonom. On je, takođe, otkrio da je jednom prilikom čak i pucano na njega.

- Odrastao sam u Šumicama, na Voždovcu, ali sam proveo veliki deo života na Čuburi kod bake i deke. Moj temperament i karakter i moje ljudske osobine su me orijentisale na stranu tvrđih momaka. Naročito kada sam ušao u pubertet i kada sam već dobio neku snagu. Nisam skidao nikada nikome patike, niti mi je to ikada padalo na pamet, niti sam krao telefone, niti bilo šta, ali to se radilo u mom okruženju. Naročito je Šumica ispod Jedanaeste gimnazije bila jako povoljan teren za to. Nisam nikad to odobravao, niti bio u tom smeru - priča Miloš.

Glumac poznat po ulogama "loših momaka" ističe da je u pubertetu vreme provodio sa starijima, kojima "mutne radnje" nisu bile strane, te da je bio povodljiv. On navodi da ne potiče iz imućne porodice, već iz takozvane "srednje klase", fakultetski obrazovanih roditelja, koji su se borili svim snagama kroz život, te sve sami stekli.

Popularni Suki iz "Južnog vetra" rekao je da mu je tih godina falio džeparac, te da mu je kao i svima tih godina falilo novca, ali, nije želeo da ispričpa neku anegdotu iz tog perioda.

- Neću da vam dajem radnju, kada bih vam to ispričao morao bih da vas ubijem. Šalim se. Suštinski sam imao problema sa zakonom. Bio sam povodljiv. Morao sam da se snalazim za svoj džeparac, falilo mi je para uvek kao i svima. Nisam radio nečasne radnje za novac. Ali tako to uvek ide sa starijima, oni prepoznaju ko je kvalitetan materijal za obradu, da se uposli. Tako je bilo usmereno moje odrastanje na ulici - rekao je emisiji "Nešto drugačije", pa dodao da je bio u situaciji gde su i pucali na njega.

- Nisam bio ranjen. Imao sam razne neke kritične situacije, potezanja noževa i imao sam situaciju kada je pucano na mene - završio je glumac.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.