SNAJKA PRIZNALA DA NIJE VEŠTA U KUHINJI, ALI PRIŽELJKUJE POBEDU! Ne propustite specijalitete porodice Vranjković
Majke i snajke, Foto: Kurir

majke i snajke

SNAJKA PRIZNALA DA NIJE VEŠTA U KUHINJI, ALI PRIŽELJKUJE POBEDU! Ne propustite specijalitete porodice Vranjković

U današnjoj epizodi najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" svoje kulinarske veštine testiraće porodica Vranjković.

Objavljeno:

Majka Božica je rođena u Dalmaciji, ali godinama živi u Beogradu. Dugo je radila kao službenica, a već neko vreme uživa u penziji. Voli da kuva i šeta, a tokom leta je na Avali, u svojoj vikendici. Najčešće sprema tradicionalna jela, šnicle, pasulj, čorbe, musaku, a najviše voli da jede povrće s malo mesa i salatu.

Snajka Slađana se bavi ugostiteljstvom i tokom leta odlazi na primorje. Prošle godine je radila u Crnoj Gori, a ove planira da ide u Hrvatsku. U slobodno vreme voli da putuje, šeta, čita knjige, služa muziku i druži se s prijateljima. Voli da kuva, ali priznaje da nije vešta i da još uvek uči. Obožava da sprema palačinke i prženice, jer joj je to najlakše, a omiljeno jelo joj je musaka.

Nikola radi u privatnoj firmi. Aktivno se bavi sportom i rado odlazi u teretanu. Ne kuva gotovo nikad, a njegovo najdraže jelo je meso s roštilja. Slađanu je upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja.

Još jedna uzbudljiva emisija 'Majke i snajke'
Još jedna uzbudljiva emisija "Majke i snajke"foto: Kurir

Kako se porodica Vranjković snašla u pripremi specijaliteta i da li je Slađana, uprkos tome što priznaje da se ne snalazi u kuhinji, pridobila simpatije stručnog žirija i osvojila dobre ocene, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.