NEKADA OMILJENA VODITELJKA SLAGALICE, A ONDA SVE PROMENILA: U kući nema ni TELEVIZOR, a porodila se u KADI
Foto: RTS printscreen

ZANIMLJIVO

NEKADA OMILJENA VODITELJKA SLAGALICE, A ONDA SVE PROMENILA: U kući nema ni TELEVIZOR, a porodila se u KADI

Zanimljiv život naše voditeljke

Objavljeno:

Šarmantna voditeljka Danijela Pantić dugo je bila jedno od omiljenih TV lica, a publika ju je upamtila kao domaćicu poznatog kviza "Slagalica" na RTS-u.

Danijela, koja se danas preziva Pantić Conić, budući da je dodala muževljevo prezime, nekoliko godina je bila odsutna sa malih ekrana. Za to vreme rodila je dete, i to kod kuće, a nakon porođaja suočila se sa problemom. Danijela je, naime, odlučila da se porodi na pomalo nesvakidašnji način i umesto bolnice, odabrala da porođajna sala bude njeno kupatilo, a u kadi je na svet donela bebu.

Posle toga, voditeljka je imala mnogo problema jer nije mogla da upiše dete u matičnu knjigu rođenih, s obzirom na to da u našoj zemlji ako se odlučite na porođaj kod kuće, osim ako se nije dogodio spontano, i nije bilo vremena da se stigne do bolnice, nećete moći da izađete na kraj sa birokratijom. Bez dokumentacije koja se dobija u porodilištu, nema ni prijave deteta. Matičari kažu da su potrebni i svedoci, a iskustva porodilja kažu da su zbog ovakvog čina doživljavale mnogo neprijatnosti.

Danijela danas
Danijela danasfoto: Aleksandra Čolić

Danijela se pre nekoliko godina vratila na male ekrane emisijom o zdravoj ishrani na jednoj televiziji, a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - drži i radionice o zdravom načinu ishrane. Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.

- A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga... - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.
Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.foto: RTS printscreen

- Pre deset godina prestala sam da jedem sve vrste mesa, uključujući i ribu. Kada sam izbacila meso iz ishrane, neko vreme bila sam lakto-ovo vegetarijanka, jela sam mleko i jaja, a potom sam se odrekla i tih namirnica i postala veganka. Postila sam, jela sirovu hranu i čistila organizam od toksina životinjskog porekla. Sve te faze su mi prijale jer su mi donele nova saznanja o uticaju hrane na organizam, dobar san, više energije i bolje zdravlje - navela je ona svojevremeno.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.