DANAS SE SVI SMEJU ĐINI DŽINOVIĆ: Pokušala da bude ROMANTIČNA pa se ŽESTOKO IZBLAMIRALA, pokazala KOLIKO JE PISMENA
Đina Džinović, Foto: prentscreen/instagram/ djinadzinovic

tužno

DANAS SE SVI SMEJU ĐINI DŽINOVIĆ: Pokušala da bude ROMANTIČNA pa se ŽESTOKO IZBLAMIRALA, pokazala KOLIKO JE PISMENA

Tako, Đina je najpre objavila skrinšot prepiske sa svojim deškom a u opisu napisala "kako mi lepo funkcijonišemo" sa slovom J, da bi ubrzo postavila još jedan gde je u srcu napisala njihove inicijale i to A + DJ umesto latinično Đ

Objavljeno:

Đina Džinović, ćerka poznatog pevača Harisa i dizajnerke Meline, našla se na meti kritika Tviteraša zbog prepiske koju je objavila sa novim dečkom.

Poznato je da je Đina nedavno uplovila u vezu sa novim dečkom, a sada je objavila prepisku sa njim i kako mnogi komentarišu žestoko se izblamirala.

Ona je na Instagramu podelila fotografije u kojima je spominjala svog dečka, a koliko god da su njene izjave ljubavi oduševile fanove, oštrom oku tviteraša nisu promakle njene greške.

Tako, Đina je najpre objavila skrinšot prepiske sa svojim deškom a u opisu napisala "kako mi lepo funkcijonišemo" sa slovom J, da bi ubrzo postavila još jedan gde je u srcu napisala njihove inicijale i to A + DJ umesto latinično Đ.

- Ljubavi izvini što prekidam poslovni sastanak, ali da znaš da se farbam i da baciš neki komentar kad me pokupiš - napisala je Đina, na šta je njen partner odgovorio: "Okej".

Ubrzo je ona na sve to dodala komentar:

- Kako mi lepo funkcijonišemo - zbog čega su usledile prozivke na Tviteru.

Ovaj njen potez naišao je na lavinu komentara, mahom negativnih, a bilo je i onih koji su joj poručili da obrati pažnju na gramatičku i pravopis.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.