OBJAVLJUJE SAMO GOLE FOTKE, NAŠLA SE NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Ćerka našeg BOEMA bez USTRUČAVANJA ogolila INTIMU
Dina, Foto: Printscreen Instagram/dinaprelevic

KO SE SEĆA?

OBJAVLJUJE SAMO GOLE FOTKE, NAŠLA SE NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Ćerka našeg BOEMA bez USTRUČAVANJA ogolila INTIMU

Atraktivna plavuša nestala je sa malih i velikih ekrana, a nije poznato čime se trenutno bavi.

Objavljeno:

Starije generacije sasvim sigurno pamte Dušana Prelevića Preleta- čoveka koji je obeležio jednu epohu Beograda, koji je bio autentični beogradski mangup i šmeker, a u amanet nam je ostavio fenomenalne misli koje i dan danas kruže društvenim mrežama.

Prele je živeo rokenrol, oduševljavao nas stavom, talentom i životnom strašću.

Uspomenu na njega danas neguje njegova ćerka Milica Prelević koja vodi zvanični Instagram profil svog oca, a pored nje, Prele je dobio još jednu ćerku - Dinu, koja je nešto poznatija u javnosti.

Ova 43-godišnjakinja je još 2010. dospela u fokus javnosti kada se naga fotografisala za naslovnicu "Plejboja", a i dan danas voli da šokira i pomera granice izazovnim pozama i fotografijama. Ona neretko na Instagramu deli fotke u provokativnim izdanjima, čak i pomalo lascivnim, a čini se da uživa u tome i da prihvata i slavi svoju izraženu seksualnost.

Inače, Dina je profesionalna balerina i glumica, što je naznačila i na Instagramu, kao i da je ćerka legendarnog Preleta. Inače, ona je završila glumu u klasi sa Gordanom Kičićem i Ljubinkom Klarić. Publika je pamti iz filmova "Virtuelna stvarnost", "Država mrtvih" i "Zemlja istine, ljubavi i slobode", a sva ova ostvarenja snimila je početkom 2000-ih. Takođe, igrala je predstave na sceni SKC-a.

Nakon toga, atraktivna plavuša nestala je sa malih i velikih ekrana, a nije poznato čime se trenutno bavi.

Dina je bila poznata i po emotivnoj romansi sa poznatim hrvatskim muzičarem Franom Lasićem, a par je bio zajedno u njenim 20-im, a nakon nekoliko godina veze iznenada su raskinuli. Kasnije je ova dama čuvala svoj privatni život od očiju javnosti, pa se o njenim izabranicima ne zna ništa, ali je poznato da ima jednu ćerku.

Ova 43-godišnjakinja je jedno vreme vodila borbu i sa zavisnošću od narkomanije, kako su pisali domaći mediji, ali ju je na kraju pobedila, piše Blic žena.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.