NINO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DEVOJKOM? Veoma liči na TEODORU, grle se javno, OVAKO IZGLEDA
Nino i Teodora, Foto: Emilija Jovanović

NEVEROVATNO

NINO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DEVOJKOM? Veoma liči na TEODORU, grle se javno, OVAKO IZGLEDA

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini

Objavljeno:

Košarkaš Nino Čelebić u žižu medijskog interesovanja došao je zbog veze, a zatim i raskida sa pevačicom Teodorom Džehverović, sa kojom je planirao i brak.

Nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok - Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili.

Nedavno se pronela vest da je Dževherovićeva našla utehu u mladom fudbaleru Marku Jankoviću mada je ona to odmah i demantovala navodeći da je slobodna i da ne želi ponovna vezivanja. Nakon što se Nino iselio iz njenog novog stana, kod Teodore se uselila najbolja drugarica kako bi joj nadomestila prazninu.

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini.

Iako još uvek nije zvanično potvrdio da mu je ovo devojka, fanovi su već oduševljeni njegovim izborom, a da li je stvarno ona njegova nova izabranica ostaje nam da saznamo.

Bonus video:

03:45

KUĆA MI JE SPALJENA DO TEMELJA, A ZAPALILI SU JE ROĐACI!? Bolna ispovest voditelja Kurir TV: Drugu kuću nismo imali (video)

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.