NISTE IMALI POJMA DA JE BAŠ ONA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Obožavali ste je u SERIJAMA, a BAVI SE i OVIM POSLOM
Lane, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

diva

NISTE IMALI POJMA DA JE BAŠ ONA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA: Obožavali ste je u SERIJAMA, a BAVI SE i OVIM POSLOM

Milica je udata za Dragana Maksimovića i ima sedmogodišnjeg sina.

Objavljeno:

Da je u avgustu 2021. godine preminuo Milan Lane Gutović mnogi i dalje ne mogu da poveruju. Svojom glumom i humorom uveseljavao je skoro svakoga, a privatni život sebično čuvao od medija.

Lane je iza sebe ostavio suprugu Biljanu Knežević, balerinu Pozorišta na Terazijama, sa kojima ima sinove Janka i Spasoja.

O prvoj Lanetovoj supruzi detalji nikada nisu dospeli u javnost, jer on nikada nije govorio o prvom venčanju, niti je želeo da otkrije ime tadašnje supruge.

Milica se poslednjih godina aktivnije bavi baletom, ima svoj studio baleta i predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.
Milica se poslednjih godina aktivnije bavi baletom, ima svoj studio baleta i predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.foto: Print Screen Youtube/ Vodič za roditelje

Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Zna se da je sa njom dobio ćerke Milicu i Nevenu.

Najstarija ćerka Laneta Gutovića, Milica, krenula je očevima stopama, a pored glume se bavi i baletom.

Milica je udata za Dragana
Milica je udata za Draganafoto: Print Screen Youtube/ Vodič za roditelje

Imali smo priliku da je gledamo u serijama “Mješoviti brak”, “Urgentni centar” “Hotel sa sedam zvezdica”, kao i u filmovima “Ivkova slava”, “Odbačen”, “Beli lavovi”. Milica se poslednjih godina aktivnije bavi baletom, ima svoj studio baleta i predaje deci predškolskog i školskog uzrasta.

– Ja sam i glumica i balerina. Mene je pedagogija oduvek interesovala, deca su strašno iskrena i to je predivno kod njih – ispričala je jednom Milica.

Milica je udata za Dragana Maksimovića i ima sedmogodišnjeg sina.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.